Skip navigation
MENU

Recreatiewoning bouwen

Houten recreatiewoning prijzen

Wilt u een houten recreatiewoning bouwen? Een Solilux recreatiewoning biedt diverse mogelijkheden uitgevoerd in ecologische houtsoorten, maar ook in zeer strakke designs. Wanneer u kiest voor een recreatiewoning van Solilux, dan kiest u voor een solide, energiezuinig en ecologisch houten chalet. Een goed geïsoleerde recreatiewoning is koel in de zomer en houdt warmte binnen in de winter. Doordat wij de basis altijd uitvoeren in een zeer goede kwaliteit, kan er ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs gebouwd worden. Neem voor de prijzen van onze vakantiewoningen contact op.

Offerte aanvragen
prefab recreatiewoning

Vakantiehuis op maat

In uw zomerhuis moet u zichzelf thuis kunnen voelen. We beginnen bij het inventariseren van uw wensen. Welke indeling vindt u praktisch. Hoe moet het zomerhuis worden ingedeeld zodat deze praktisch maar ook sfeervol kan worden ingericht. Vervolgens bekijken we welke mogelijkheden er op de kavel zijn. Ten slotte kunnen wij uw ontwerp op maat maken met een duidelijke uitleg van de kosten.

De indeling wordt volledig afgestemd op uw wensen en wat vooral relevant is, afgestemd op uw situatie. Relevant is bijvoorbeeld waar de zon opkomt. Wanneer het in de zomer warm is, dan is een koele slaapkamer wel zo fijn. En waar zullen we het terras plaatsen zodat u kunt genieten van de zon of juist de schaduw? Ook houden we rekening met het buitenleven, zodat de tuin een verlengde is van uw woonkamer. Op deze wijze creëren we een zomerhuis of houten chalet dat geheel voldoet aan uw eigen wensen en behoeften.

moderne recreatiewoning

Geïsoleerde vakantiewoning

Een recreatiewoning van Solilux is in de basis al zeer goed geïsoleerd. Zoals bij een houten chalet zal een goed geisoleerde recreatiewoning zorgen voor extra leefcomfort in zomer en winter. Daarnaast zal ook het energieverbruik verminderen. Bovendien is er niets standaard. Elke recreatiewoning wordt op maat gemaakt. Door modulair te bouwen is het zelfs mogelijk om u woning zelfs in een enkele dag op locatie te plaatsen.

Regels voor recreatiewoningen

Uiteraard gelden er voor het bouwen en gebruiken van recreatiewoningen regels, die per gemeente kunnen verschillen. Ook op het gebied van regels en wetgeving adviseren wij u.

houten recreatiewoning

Ecologisch bouwen

Door gebruik te maken van duurzame en ecologische materialen bieden de vakantiewoningen van Solilux u veel  comfort. Natuurlijke materialen vormen de basis van de constructie. Door ook gebruik te maken van verduurzaamd hout is deze bouwwijze de meest ecologische manier van bouwen. Door vervolgens een constructie zeer goed te isoleren heeft de warmte in de zomer en de kou in de winter veel minder invloed op het klimaat in de woning. Hierdoor hebben de vakantiewoningen dan ook minder energiebehoefte. Kom het ervaren in de fabriek waar er diverse woningen in aanbouw zijn.

mantelzorgwoning-Warnsveld

Prefab vakantiewoning bouwen

Uw vakantiewoning zal geheel worden opgebouwd in de fabriek. Deze manier van prefab bouwen wordt ook wel modulaire bouw genoemd. Modulair bouwen is nog vrij onbekend in Nederland. Door nieuwe bouwtechnieken is deze bouwwijze nu ook in de duurzame recreatiebouw te realiseren. Vandaar dat er op de bouwlocatie niet veel meer hoeft te gebeuren. Het grote voordeel van modulebouw is dat een prefab recreatiewoning zeer degelijk gebouwd kan worden omdat in de fabriek alle luxe montagevoorzieningen aanwezig zijn. In de meeste gevallen zullen onze woningen slechts in één dag op locatie staan. Dit is alleen mogelijk door een uiterst nauwkeurige en efficiënte bouwwijze.

recreatiewoning gastenverblijf-bouwen recreatiewoning bouwen prefab-gastenverblijf Recreatiewoning bouwen vakantiewoning bouwen recreatiewoning schroefpalen moderne recreatiewoning Een moderne recreatiewoning bouwen Schroefpalen_recreatiewoning recreatiewoning recreatiewoning inrichting moderne chalet bouwen houten recreatiewoning guesthouse-en-recreatiewoning mantelzorgwoning-Warnsveld