Skip navigation
MENU

Buitenverblijven

Buitenverblijf bouwen

Een modern buitenverblijf of bijgebouw is zo gecreëerd. Maar een modern buitenverblijf of bijgebouw  dat aansluit bij uw woning en een wordt met uw tuin is de kunst! Die kunst verstaan wij. Door met u in gesprek te gaan wat u zo belangrijk vindt en waaraan uw moderne tuinkantoor, gastenverblijf, tuinatelier of praktijkruimte  in de tuin moet voldoen, ontstaat er die unieke sfeer die u graag wenst!

Offerte aanvragen

Materiaalgebruik

Elk gastenverblijf, tuinkantoor, tuinkamer, tuinatelier en praktijkruimte is standaard voorzien een zeer goede isolatie. Solilux levert dus niet het standaard tuinhuis op maat, maar een exclusief product van zeer degelijke materialen. Door bovendien gebruik te maken van zeer duurzame materialen zult u dit vooral merken in het comfort en in de gebruikersgemakken. Hiermee bedoelen wij niet alleen het leefcomfort, maar ook het weinige onderhoud en tenslotte de levensduur.

 

Voorbeeld prefab bungalow

Tuinkantoor bouwen

Dicht bij huis een plek om te studeren of om te werken. Het is niet meer een vraag of dit ideaal is, maar een prefab kantoor aan huis is een antwoord op de behoefte van velen! Vooral als u denkt aan de files die u onderweg tegenkomt en de reistijd is een tuinkantoor in de tuin de ideale oplossing.

Solilux zoekt eventueel voor u uit wat de mogelijkheden zijn om een tuinkantoor op uw kavel te mogen plaatsen. Meestal is het zelfs mogelijk om vergunningsvrij uw tuinkantoor te plaatsen.

Door een ontwerp te maken met veel glas wordt de tuin er volledig bij betrokken. Hierdoor kunt u genieten van de natuurlijke lichtinval. Bovendien kan uw tuinkantoor ook worden voorzien van alle nodige voorzieningen waar u behoefte aan heeft.

gastenverblijf-bouwen

Gastenverblijf bouwen

Wie wil dit nu niet? Gasten, vrienden of kennissen verwelkomen in eigen tuin! En natuurlijk, als de gasten weg zijn, een eigen plek om u terug te trekken na een drukke dag. Een gastenverblijf bouwen is dan ook geen overbodige luxe. Een gastenverblijf kan worden voorzien van het nodige sanitair en een mogelijkheid om een bed of slaapbank te plaatsen. Vaak kan een dergelijk bijgebouw zelfs vergunningvrij gebouwd worden.

Een praktijkruimte voor een fysiotherapeut

Praktijkruimte

Steeds meer ontwaren we de pedicure, fysiotherapeut of huisarts die hun cliënt graag in een eigen thuiskantoor kunnen ontvangen. Een ruimte voor uw praktijk kan praktisch en clean worden ingericht. Ook kan er een wachtruimte gemaakt worden met een goed geïsoleerde scheidingswand.  Tevens een pantry om even een kopje koffie te zetten of uw handen te wassen. Ook worden alle installaties voorbereid zodat u na het plaatsen alleen nog uw behandelstoel of tafel neer hoeft te zetten.

Een modern poolhouse met buitendouche

Poolhouse

Ook voor uw poolhouse bieden we diverse oplossingen. Een poolhouse bouwen kan zelfs in een dag worden gerealiseerd doordat we het poolhouse in fabriek opbouwen. Informeer naar de prijzen van het model dat u wenst. Nadat we met u de basiswensen hebben doorgenomen kan er al een prijs worden afgegeven. Bovendien kunnen de poolhouses met een modern design worden ontworpen met eventueel elementen van hout. En het is ook mogelijk om een volledig houten poolhouse voor u te bouwen.

moderne tuinkamer

Atelier van hout

Wilt u graag een atelier in de tuin laten bouwen, dan raden wij u ons prefab atelier van hout aan. Een houten atelier waar de rust vanuit straalt! Er komt steeds meer vraag naar duurzaam materiaalgebruik. Een atelier van hout is dan ook een hype. Helemaal bijzonder is dat de tuinateliers van Solilux in 1 dag op locatie kunnen staan! Door in onze fabriek de ateliers geheel op maat te fabriceren is het dus mogelijk om dit in een geheel naar locatie te transporteren.

Niets is standaard, dus laat u verrassen! Wij ontwerpen graag iets dat bij u past!

Neem contact op voor een afspraak of een bezoek aan onze showwoning!

Contact opnemen
Een praktijkruimte of tuinkantoor bouwen als bijgebouw in de tuin tuinkantoor prefab gastenverblijf_prefab Een geisoleerd tuinkantoor bouwen tuinkantoor_modern houten-tuinkantoor tuinkantoor_geisoleerd tuinkantoor Tuinkantoor_hout Poolhouse modern buitenverblijf bouwen Modern buitenverblijf plaatsen moderne houten recreatiewoning Buitenverblijf hoek vorm tuinkantoor_praktijkruimte moderne tuinkamer bouwen Tuinkamer met veel glas Buitenverblijf met glas Buitenverblijf met hout Een modern poolhouse met buitendouche Modern_tuinkantoor