Skip navigation
MENU

Poolhouse bouwen

Poolhouse in de tuin

Wilt u een modern poolhouse bouwen in de tuin? Laat dan Solilux uw geïsoleerde poolhouse bouwen.  Wij realiseren uw wensen volledig. Van ontwerp tot volledige opbouw. Ons specialisme is om de gehele bouw in fabriek te realiseren. Bovendien kan er zelfs in 1 dag geplaatst worden.

Offerte aanvragen
modern poolhouse met buitendouche

Poolhouse guesthouse

In uw poolhouse op maat kunnen diverse faciliteiten worden voorzien. Wilt u bijvoorbeeld een buitendouche? Of is het de bedoeling om dit poolhouse multifunctioneel in te richten als guesthouse? Hierdoor kunt u ook uw gasten laten overnachten. Poolhouses en guesthouses worden door ons volledig gefabriceerd in ons atelier en in 1 geheel in de tuin geplaatst.

poolhouse vouwwand

Modern poolhouse

Doordat wij elk ontwerp afstemmen op de wens van de opdrachtgever kan er geheel aansluiting plaatsvinden op de situatie. Het design moet natuurlijk volledig aansluiten op het tuinontwerp. Vooraf worden er tekeningen gemaakt in 3D waardoor u een goed beeld krijgt hoe uw poolhouse er in praktijk uit gaat zien. Neem gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken. Wij maken eerst een vrijblijvende offerte voor u.

Poolhouse

Design

Het design wordt mede bepaald door de keuze in materiaalsoorten. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van duurzame houtsoorten. De poolhouses die door ons worden ontworpen kenmerken zich door de prachtige glasopeningen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vouwwand toe te passen waardoor de gehele glaswand weggeschoven kan worden. Deze unieke elementen en nog veel meer andere mogelijkheden kunnen worden toegepast.

Modulair bouwen

De bouwwijze van Solilux is modulair bouwen. Dit betekent dat alles zal worden voorbereid in fabriek. Modulair bouwen heeft een aantal grote voordelen voor u. Allereerst kunnen kwaliteit en afwerking veel meer aandacht krijgen dan op een bouwplaats. Bovendien zal de bouwtijd korter zijn. Het is in de meeste gevallen zelfs mogelijk om in 1 dag op locatie te plaatsen. Mocht u voor een hoekopstelling kiezen, dan is dit ook mogelijk. Tenslotte kunnen we meerdere modules koppelen.

Wilt u zien hoe het opbouwen van een guesthouse in praktijk gaat? Bekijk dan onder werkwijze naar onze bedrijfsfilm.

Prijzen

De bouwwijze zoals hiernaast omschreven zal naast een goede prijs ook zorgen voor een goede prijs- kwaliteit verhouding. Natuurlijk zult u graag willen weten wat uw buitenverblijf op maat kost. Hiervoor nemen wij uw wensen door en maken vervolgens een vrijblijvend offerte voor u.

Offerte aanvragen
Poolhouse en guesthouse poolhouse vouwwand poolhouse vouwwand poolhouse licht poolhouse licht modern poolhouse met buitendouche poolhouse met veranda poolhouse ontwerpen poolhouse met lounge Modern Poolhouse Poolhouse Een modern poolhouse met buitendouche Modern poolhouse poolhouse wit