Skip navigation
MENU

Aanbod Solilux

Mantelzorgwoning inrichting

Uw eigen mantelzorgwoning | mantelzorgbungalow

Mantelzorgwoningen

De wetgeving voor een mantelzorgwoning is de laatste jaren flink versoepeld. Daarom kunnen mantelzorgwoningen vergunningsvrij gebrouwd worden. Is een Solilux mantelzorgwoning voor u de juiste oplossing? Door een persoonlijke aanpak bij het uitzoeken van uw mantelzorgwoning en een klantgerichte oplossing aan te bieden onderscheiden wij ons. We ontwerpen graag uw exclusieve mantelzorgwoning op maat!

Elke mantelzorgwoning mantelzorgvilla of mantelzorgwoning op maat is uitgevoerd met moderne en duurzame voorzieningen. Dit biedt u veel comfort. Laat u overtuigen en breng een bezoek aan onze voorbeeldwoning.

Een houten tuinkantoor in duurzaam modiwood

Buitenverblijven

Bent u op zoek naar een modern buitenverblijf? Wij maken onder andere uw prefab;

Uiteraard wordt uw buitenverblijf geheel op maat gemaakt en uitgevoerd in de materiaalsoort die bij u en uw woning past. Neem contact op en laat u informeren. Klik hier voor meer informatie over bijgebouwen

vakantiewoning_bouwen

Vakantiewoning | Recreatiewoning bouwen

Vakantiewoningen

Wat maakt voor u het verschil als u uw vakantiewoning of recreatiewoning laat bouwen? Een duurzaam en solide vakantiewoning bouwen heeft zo zijn voordelen. Alle vakantiewoningen zijn standaard uitgevoerd met zeer goede isolatie. Dus bijgevolg biedt dit in de zomer maar ook in de winter veel comfort! Daarnaast leveren wij u maatwerk, zodat alles op uw wensen is afgestemd. Daarnaast is het mogelijk om uw recreatiewoning, gastenverblijf of chalet op maat en geheel in hout uit te voeren. Of wilt u misschien iets met houten elementen? Wij realiseren het voor u. Vanwege een uitgekiend productieproces is het mogelijk om in een zeer korte bouwperiode uw vakantiebungalow te bouwen. Bent u ook op zoek naar recreatiegrond? Wij werken samen met parken die prachtige kavels te bieden hebben midden in de natuur.

Moderne bungalow

Bungalow bouwen

Mantelzorgbungalows

De expertise van Solilux voor het bouwen van een bungalow vertaalt zich in een bijzondere werkwijze. Door modulair te bouwen kan een complete bungalow volledig worden gebouwd in het atelier. Deze bouwwijze heeft het grote voordeel dat uw woning met c.a. 8 – 10 weken na start productie al geplaatst wordt. Afhankelijk van het type bungalow kan de plaatsing in veel gevallen zelfs in 1 dag gerealiseerd worden. Deze bijzondere bouwwijze zorgt bovendien ook voor de levering van een hoge kwaliteit woning. De verhoogde kwaliteit komt doordat het bouwproces onder droge omstandigheden plaatsheeft.

moderne bungalow

Wat zijn de voordelen van een SOLILUX villa

Voordelen

+ Naar eigen wens in te delen en te ontwerpen Afhankelijk van de kavels zijn er al voorstellen uitgetekend. Elke recreatievilla is bovendien nog aan te passen naar uw wens. Mocht u de indeling willen wijzigen of bepaalde keuzes willen veranderen dan is dit mogelijk.

+ Zeer degelijke fundatie Een degelijke fundatie is de basis van elk huis! De Villa`s van SOLILUX worden uitsluitend geplaatst op zeer degelijke schroeffundamenten. Een goede fundatie voorkomt dat een woning op termijn gaat verzakken. 

Klik onderstaand voor alle mogelijkheden!