Skip navigation
MENU

De werkwijze van Solilux

Vervoer tuinkantoor met hijskraan Tuinkantoor in de fabriek Mantelzorgwoning of tuinkantoor in één dag geplaatst Mantelzorgwoning in de fabriek
"Solilux wil klanten goed leren kennen om wensen volledig maar ook snel te kunnen verzorgen. Daarom heeft Solilux een werkwijze ontwikkeld die dit mogelijk maakt."

Voorlichting

Solilux geeft de voorkeur aan een persoonlijke benadering en probeert samen met u in een kort tijdsbestek te onderzoeken of uw wensen aansluiten bij de werkwijze van Solilux.
Voor een goede inventarisatie brengen we eerst een bezoek op locatie. Als onze werkwijze u aanspreekt kunnen we een bezoek aan de fabriek brengen, waar u kennis kunt maken met onze bouwkwaliteit. Hier kunt u duidelijk zien hoe ons bouwsysteem werkt en welke kwaliteit u kunt verwachten.

Inventarisatie

Na onze eerste kennismaking en inventarisatie ontvangt u een eerste prijsindicatie. Als dit u overeenkomt met uw wensen kunnen we uw ontwerp op maat maken.

Ontwerp op maat & offerte

Elke woning wordt door ons op maat ontworpen. Er wordt een plattegrond en een 3D visualisatie gemaakt zodat u precies kunt zien hoe uw bouwwerk er uit komt te zien. Ook worden alle details besproken en uitgezocht. Voor de bouw van uw maatwerk woning ontvangt u een uitgewerkte offerte.

Vergunning

Indien het een bijgebouw betreft zoals een buitenverblijf, gastenverblijf, recreatiewoning of mantelzorgwoning dan is het in veel gevallen mogelijk om vergunningsvrij te mogen bouwen.
Indien er toch een vergunning nodig is, of het betreft een permanente woonbestemming zoals een bungalow of seniorenwoning dan zullen de ontwerptekeningen worden doorgegeven aan ons bouwkundig adviesbureau. Dit bureau verzorgt de volledige vergunningsaanvraag.

Productie

Als de offerte akkoord is zal alles in detail worden uitgetekend. De ontwerptekeningen en de door u uitgezochte materialen worden vervolgens in onze fabriek omgezet in een technische tekening
Zodra alle tekeningen klaar zijn en alle details met u zijn besproken, gaan de tekeningen samen met de volledige bestelling door naar de productieafdeling. Nadat de productie start duurt het circa c.a. 6-8 weken dat uw bouwwerk klaarstaat in de fabriekshal.

Plaatsing

Na een laatste controle samen met onze opdrachtgever, vertrekt het bouwwerk naar locatie. Alle bouwwerken worden kant en klaar in fabriek opgebouwd. Op deze wijze is het in veel gevallen zelfs mogelijk om in 1 dag te monteren. Deze werkwijze vereist zeer veel discipline en een goede voorbereiding. Wij staan te popelen om dit ook voor u waar te mogen maken!

Graag tot ziens bij SOLILUX!

Mantelzorgwoning vergunningsvrij bouwen

Opdrachtgever aan het woord

Benieuwd naar onze manier van werken in de praktijk? Ontdek het vanuit de ogen van de opdrachtgever!

Tuinkantoor Utrecht Stellen funderingspalen voor aanvang montage van een recreatiewoning BKV hijswerken jong talent mantelzorgwoning Recreatiewoning in 1 dag op locatie productie van een gastenverblijf in de fabriek Transport en hijswerk BKV Gastenverblijf vervoeren op vrachtwagen Hijskraan boven woningen Advies op maat bij Solilux Convoi exceptionnel Aanlevering tuinkantoor Hijskraan voor vervoer Mantelzorgwoning plaatsing in één dag met hijskraan Tuinkantoor binnenstad Amsterdam Gastenverblijf in de tuin plaatsen over het huis heen Mantelzorgwoning plaatsen met hijskraan Gastenverblijf plaatsen Rotterdam Modulaire mantelzorgwoning in de tuin plaatsen