Onze werkwijze

Gemakkelijk en snel een modern en duurzaam buitenverblijf.

De werkwijze van solilux

Volledige ontzorging
Solilux zorgt er voor dat u gemakkelijk en snel een modern en duurzaam buitenverblijf op uw terrein kunt plaatsen. Solilux realiseert uw wensen volledig. Ons full service concept helpt u met de juiste samenstelling van de mogelijkheden en de volledige verzorging van de plaatsing en afwerking. U hoeft verder niets te doen. Solilux zorgt voor de meest korte doorlooptijd tussen uw keuze en de volledige oplevering. Duurzaam bovendien, met ecologische materialen en een milieuvriendelijke productie.

Voorlichting
Solilux geeft de voorkeur aan een persoonlijke benadering en probeert samen met u te onderzoeken of  uw wensen aansluiten bij de werkwijze van Solilux. Wij nodigen wij u graag uit in onze voorbeeldwoning in Voorthuizen. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

Advies
In eerste instantie zullen wij uw wensen inventariseren en bekijken op welke wijze Solilux hier invulling aan kan geven. Nadat u een bezoek aan ons gebracht heeft en de werkwijze spreekt u aan, komen wij altijd op locatie kijken of uw wensen daadwerkelijk te realiseren zijn. Ook is het mogelijk om door ons adviesbureau een vergunningcheck te laten uitvoeren. In veel gevallen is het volgens het bestemmingsplan mogelijk om vergunningsvrij te bouwen. Indien er toch een vergunning moet worden aangevraagd, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Ontwerp
Door modulair te ontwerpen komen wij veelal met in een kort tijdsbestek tot het juiste ontwerp. Tijdens uw bezoek hebben wij diverse ontwerpen klaarstaan. Deze kunnen worden gebruikt als basis voor uw ontwerp. Mocht u het wensen, dan is het mogelijk om onze architect bij het ontwerp te betrekken.

Fabricage
Als alle tekeningen klaar zijn en alle details met u  zijn besproken, gaan de tekeningen en volledige bestelling door naar onze fabriek. Alle bouwwerken worden zoveel mogelijk in fabriek opgebouwd. Op deze wijze is het in de meeste gevallen zelfs mogelijk om in 1 dag te monteren. Ook kunnen wij u een zeer snelle doorloopsnelheid garanderen. De fabricagetijd  is c.a. 8 weken!

Plaatsing
Omdat alle bouwwerken in fabriek worden opgebouwd kunnen wij in de meeste gevallen in slechts 1 dag monteren. Deze werkwijze vereist zeer veel discipline en een goede voorbereiding. Wij staan te popelen om dit ook voor u waar te mogen maken!

Graag tot ziens bij SOLILUX

Bent u ook onder de indruk van onze werkwijze?

Bezoek ons showmodel of neem contact op voor vragen!

SOLILUX WIL KLANTEN GOED LEREN KENNEN OM WENSEN VOLLEDIG MAAR OOK SNEL TE KUNNEN VERZORGEN. DAAROM HEEFT SOLILUX EEN WERKWIJZE ONTWIKKELD DIE DAT MOGELIJK MAAKT

Arnold van Asselt, oprichter