Skip navigation
MENU

Tuinkantoor bouwen

Gemakkelijk en snel een heerlijk geïsoleerd tuinhuis

Een tuinkantoor bouwen in de tuin is een prachtige manier om drukke files naar uw werk te voorkomen. Daarnaast is een goed geïsoleerd tuinkantoor een comfortabele oplossing om thuis te kunnen werken, en toch geheel afgesloten te zijn van de rest van de woning. Voor thuiswerk is een tuinkantoor bouwen in de achtertuin een ideale oplossing.

Bent u geïnteresseerd in de prijzen van een mooi houten tuinhuis of tuinkantoor? Het is voor ons een kleine moeite om een indruk te geven van de prijs! Vul de offerteaanvraag in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een goede indicatie van de prijs! Een prefab tuinkantoor van hout is een waardevolle toevoeging aan uw tuin!

Offerte aanvragen
Een tuinkantoor is een aparte werkruimte die in de tuin wordt geplaatst en specifiek is ontworpen voor professionele activiteiten. Het kan variëren van een kleine hut tot een volledig uitgerust kantoor met werkruimte, opslag, elektriciteit en internetverbinding. Tuinkantoren bieden een rustige, afgezonderde omgeving die ideaal is voor geconcentreerd werken, weg van afleidingen in huis. Ze worden steeds populairder, vooral nu meer mensen op afstand werken. Tuinkantoor prefab in de tuin. Dit tuinkantoor is gebouwd met ecologische materialen. De gevelbekleding is bijvoorbeeld van gemodificeerd hout. Dit hout bevat geen impregnant wat in de natuur terecht kan komen. Door prefab en modulair te bouwen, kan dit tuinkantoor in 1 dag op locatie gebouwd worden. De rest is allemaal al in de fabriek van Solilux voorbereid. Zelf de toilet en de badkamer zijn al volledig afgebouwd. Ook is dit tuinkantoor voorzien van een mooie ruime veranda. Als er glazen wand in geplaatst worden kan deze zelfs dienen als tuinkamer in de herfst of in het voorjaar.

Geen gewone prefab

Kant en klaar geleverd

Solilux biedt een oplossing die snel en effectief te plaatsen is. Geen gewoon prefab tuinkantoor maar een houten tuinhuis dat door modulaire bouw geheel in de fabriek wordt gefabriceerd! Een kraan zet uw tuinkantoor vervolgens op de locatie en tevens worden eventuele benodigde leidingen door ons aangesloten. De tuinkantoren worden duurzaam gebouwd en afgewerkt met  kwaliteitsmaterialen.

Tuinkantoor van duurzaam hout

Maatwerk

Wilt u een tuinkantoor op maat? Elk kantoor kan geheel op maat worden gemaakt. Bij een tuinkantoor kopen hoort standaard een plattegrond en 3-D tekening. Door deze artist impression krijgt u een goede indruk hoe uw tuinkantoor op maat er in het echt uit gaat zien.

Tuinkantoor prefab

Tuinhuis met veranda

Een tuinkantoor bouwen met een veranda is ook een van de mogelijkheden. Dit kan geheel in dezelfde stijl, maar het kan ook mooi zijn om een overkapping aan te bouwen. Dit is afhankelijk van de situatie in uw tuin en waarvoor u de overkapping wenst te gebruiken. Wenst u bijvoorbeeld een open overkapping voor in de zomer, of wenst u een lounge ruimte die ook in de winter te gebruiken is. We kunnen werken met sliding doors of met een geïsoleerde schuifpui. Wij bevelen u eventueel de juiste leverancier aan indien u een aluminium overkapping aan uw tuinkantoor wenst.

Tuinkantoor met een houten interieur heeft de geur van dennenbomen.

Tuinkantoor bouwen

Wanneer u een buitenverblijf van goede kwaliteit wilt plaatsen, is een goede fundatie van groot belang. Solilux kiest er dan ook voor om een degelijke fundatie aan te brengen onder elk tuinkantoor. Dit is namelijk op langere termijn dé basis voor een goed en stabiel tuinkantoor. Om te zien hoe dit in de praktijk wordt uitgevoerd kunt u de video bekijken van schroeffunderingen.

Ook zullen we kijken naar de mogelijkheid om de nutsvoorzieningen zoals water, elektra en riool naar de locatie te brengen. Daarom is het van belang om te weten welke voorzieningen u wenst te gebruiken.

Het is mogelijk om dit voorwerk zelf voor te bereiden op aanwijzing van Solilux, maar u kunt ook alles aan ons uitbesteden.

amsterdam_tuinkantoor_en_guesthouse Op zoek naar een tuinkantoor? Koop de mooiste tuinkantoren bij Solilux! Tuinkantoor geïsoleerd Houten tuinkantoor
Comfortabel tuinkantoor - direct leverbaar! Exclusief model voor de professionele thuiswerker.

Regels kantoor in de tuin

Vergunningvrij bouwen: Wat mag ik bijbouwen? Hiermee begint het voor u. Dit kunt u zelf uitzoeken, maar u kunt het ook door ons laten uitzoeken. Om te weten te komen of u vergunningsvrij mag bijbouwen kunt u allereerst kijken op omgevingsloket.nl. Vaak is het dan nog onduidelijk voor u of het mogelijk is om vergunningsvrij te bouwen. U kunt zelf bij uw gemeente informeren naar de mogelijkheden door te vragen onder welke voorwaarden u vergunningsvrij mag bijbouwen. Mocht u er niet uitkomen dan hebben wij voor u de juiste adviseur die dit alles voor u kan uitzoeken. Deze architect bekijkt vooraf de bestemmingsplannen, en dient indien dit noodzakelijk is ook een vergunning voor u in.

Houten tuinkantoor bouwen

Een houten tuinkantoor bouwen? U kunt uw tuinkantoor bouwen met geveldelen van hout. Het is zeer belangrijk om duurzaam hout toe te passen. Omdat hout een natuurproduct is, is het of uw houten tuinkantoor tot leven komt. Hout als gevelbekleding heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het hout dat wij standaard toepassen voor onze bouwwerken is ecologisch en ook zeer duurzaam hout. De houten geveldelen hebben een hittebehandeling gehad. Dit betekent dat het daardoor zeer duurzaam geworden is en weinig onderhoud behoeft. Dit hout heet Thermowood. Duurzaam hout hoeft daarvoor  dus niet uit tropische bossen te komen. Door het hout thermisch te behandelen is het hout zeer duurzaam geworden. Door de juiste olie te gebruiken kan het hout een mooie kleur behouden.

Tuinkantoor van duurzaam hout Een houten tuinkantoor in Amsterdam Tuinkantoor bouwen prefab tuinkantoor kopen Tiuinkantoor inrichting Tuinkantoor in achtertuin Amsterdam Mobiel tuinkantoor in duurzaam houten geveldelen Tuinkantoor met toilet tuinkantoor Solilux Tuinkantoor prijs Tuinkantoor en atelier Amsterdam amsterdam_tuinkantoor_en_guesthouse Tuinkantoor met badkkamer Tuinkantoor met moderne interieur geeft veel licht Een houten tuinkantoor in duurzaam modiwood Tuinkantoor met zwart hout Tuinkantoor met een houten interieur heeft de geur van dennenbomen Plaatsing van een mobiel tuinkantoor in Rotterdam poolhouse licht Tuinkantoor als atelier in Amsterdam Tuinkamer met veel glas Tuinkantoor in Amsterdam Tuinkantoor met zwarte duurzame gevelbekleding Tuinkantoor met een toilet in Amsterdam

Fiscale voordelen

Is een tuinkantoor belastingaftrekbaar? Een tuinkantoor met toilet is van de belasting aftrekbaar. Fiscaal gezien kan een tuinkantoor in de tuin bouwen, voor u verhoudingsgewijs aantrekkelijker zijn dan het werken vanuit huis. Naast deze aftrekpost zijn ook overige investeringen zoals internet, telefoon, computer, printer belastingaftrekbaar. Om exact te weten te komen welke voordelen een kantoor in de tuin voor u heeft, adviseren wij om in gesprek te gaan met uw accountant.

Uitstekend geïsoleerd

Een geisoleerd tuinkantoor wordt altijd zeer goed geïsoleerd. Dit betekent dat wij voor een geisoleerd tuinkantoor werken met hoge isolatiewaarden. Voor een geisoleerd tuinkantoor passen wij veelal dezelfde isolatienormen toe als bij een permanente woning. Een goed geisoleerd tuinkantoor bouwen is niet alleen comfortabel, maar uw kantoor zal veel minder energie nodig hebben om te kunnen verwarmen. Tevens zal een goed geisoleerd tuinkantoor in de zomer ook ideaal zijn tegen de brandende zon.

Tuinkamer met veel glas

Tuinkantoor prefab

Wilt u een kant en klaar kantoor in de tuin? Een prefab tuinkantoor van Solilux staat met 1 dag op locatie. Solilux maakt namelijk niet alleen uw tuinkantoor prefab in fabriek, maar gaat zelfs nog een stapje verder dan uitsluitend een prefab tuinkantoor bouwen. Een tuinkantoor prefab is namelijk niet de meest doeltreffende en meest efficiënte oplossing. Door modulair te bouwen kan op een zeer efficiënte en snelle manier uw kantoor in de tuin geplaatst worden. In modulair bouwen is Solilux dé specialist.

Modulair bouwen houdt in dat het gehele tuinkantoor kant en klaar in de fabriek wordt ontworpen en opgebouwd. Dit heeft grote voordelen voor de snelheid en afwerking. Dit zult u zeer zeker terugzien in het eindresultaat. Ook alle voorzieningen worden kant en klaar in de fabriek uitgevoerd.

Benieuwd hoe de plaatsing van een modulaire, sleutelklare unit van Solilux in zijn werk gaat? Laat u inspireren door de oplevering van dit tuinkantoor.

Tuinkantoor kopen

Wat dient u te weten als u een kantoor in de tuin wilt gaan kopen. We hebben een aantal zaken voor u op een rij gezet; Hoeveel m2 mag u bouwen. Welk budget heeft u voor het tuinkantoor? Welke afmeting heeft u nodig/ welke ruimtes wilt u gaan gebruiken? Moet er een toilet en wachtruimte in komen? Waar wilt u uw bergruimte? Wilt u alles uitbesteden of wilt u bepaalde zaken zelf regelen of afwerken.

Prijzen en offerte

Wat kost een tuinkantoor? Van de tuinkantoor prijzen kunnen wij u al snel een eerste indruk geven. Tijdens een bezoek op locatie kan er vaak al een offerte worden uitgewerkt. Tijdens een gesprek met u krijgen wij al snel uw wensen duidelijk. Nadat uw wensen duidelijk zijn zullen wij een exacte prijs voor u berekenen. U hoeft dus niet wekenlang te wachten voordat u de prijs van uw tuinkantoor weet.

prefab tuinkantoor kopen

Modern tuinhuisje

Met een modern tuinkantoor bouwen kan natuurlijk uitsluitend een modern ontwerp bedoeld worden. Toch gaat het verder dan alleen het ontwerp. U kunt het zien als een totaalconcept. Alles begint natuurlijk bij het juiste tuinkantoor ontwerp. Het tuinkantoor ontwerp moet geheel aansluiten op uw wensen. Tevens is het ontwerp bepalend of uw tuinkantoor één geheel is met uw woning en tuinontwerp.

Een modern tuinkantoor kan worden voorzien van moderne voorzieningen, zoals airco met verwarming die uiterst nauwkeurig het klimaat beheerst. De toepassing van zonnepanelen en het gebruikmaken van effectieve verwarming zoals infrarood verwarming.  Op deze wijze kan uw buitenverblijf modern, duurzaam en ecologisch worden ingericht.

Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze projecten
<
>