Skip navigation
MENU
projectnr.
5
Spazio pratica

Praktijkruimte Oegstgeest

Terwijl ons huis werd gebouwd, zochten we naar een passend ontwerp voor een multifunctioneel tuinkantoor met atelier, praktijkruimte en winkeltje. We waren op zoek naar een prefab tuinkantoor met toiletruimte en een keukentje die mooi in de tuin kon opgaan. Na meerdere gesprekken met andere leveranciers kwamen we bij Arnold van Solilux terecht. Dankzij het bezoek aan de showroom en de fabriek kregen we een goed idee van de mooie afwerking van een praktijkruimte van Solilux. Het meedenken en het feit dat het tuinkantoor helemaal afgewerkt zou worden geplaatst, deed ons besluiten om Solilux de opdracht te geven.

Het was erg fijn dat we in de ontwerpfase zaken helemaal naar ons zin konden maken en daarbij ook nog wat aanpassingen konden doen. Je hoeft niet allerlei showrooms te bezoeken voor de inrichting, want alles wordt door Solilux geregeld. De afwerking is dan ook luxe en helemaal naar onze smaak: op maat gemaakte kasten, een balie, een keukentje en toilet, maar ook een mooie PVC-vloer, horren en ingebouwde zonwering. Voor levering konden we de fabriek bezoeken om alvast te kijken. Zo leuk.

Solilux houdt zich aan zijn afspraken. Ze zijn helder over wat er mogelijk is en transparant over kosten. Ook houden ze je goed op de hoogte tijdens het bouwproces. Het plaatsen van het kantoor gebeurde met een gigantische hijskraan en dit gebeurde heel erg netjes en met beleid. Kleine opleverpuntjes zijn netjes opgelost. Het is een fantastisch gebouw om in te werken!

Mevr. Cathelijne Filippo - Angel Light Heart
Mevr. Cathelijne Filippo
Praktijkruimte op maat
Praktijkruimte bij huis Praktijkruimte aan huis Praktijkruimte bouwen Praktijkruimte prefab Praktijkruimte laten bouwen Interieur praktijkruimte Lichte praktijkruimte Werkplek in de tuin Mevr. Cathelijne Filippo Duurzame praktijkruimte Praktijkruimte in tuin Praktijkruimte en werkplek aan huis Ruime praktijkruimte Praktijkruimte met voorzieningen Praktijkruimte met schuifdeur Praktijkruimte en winkel Praktijkruimte hoogwaardige afwerking Praktijkruimte met comfort Praktijkruimte met sanitair Houten praktijkruimte Praktijkruimte in de tuin Praktijkruimte kopen Prefab praktijkruimte Praktijkruimte met hout Praktijkruimte met schuifpui Praktijkruimte Praktijkruimte op maat ontwerpen Praktijkruimte op maat
Praktijkruimte kopen

SPAZIO PRATICA is het Italiaanse woord voor praktijkruimte. Deze praktijkruimte sluit fantastisch aan op de bestaande woning. Kleuren lopen over en door het prachtige tuinontwerp is het een groene oase van natuurlijke houten tinten met een moderne touch.

De inrichting en uitrusting van een praktijkruimte kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het type praktijk en de behoeften van de professional en de cliënten. Vaak wordt veel aandacht besteed aan een professionele uitstraling en de juiste voorzieningen om cliënten op een comfortabele en veilige manier te bedienen.

Praktijkruimte bouwen

Het bouwen van een praktijkruimte vereist zorgvuldige planning en naleving van bouwvoorschriften. Hier zijn de basisstappen die je moet volgen om een praktijkruimte te bouwen:

1. Zorg voor de juiste locatie. Kies een geschikte plek op je kavel om de praktijkruimte te realiseren. Zorg ervoor dat de locatie voldoet.

2. Ontwerp de ruimte. Werk met een ontwerper van Solilux om de praktijkruimte te ontwerpen. Overweeg de indeling, de grootte, de benodigde voorzieningen en de toegankelijkheid.

3. Vergunningen en meldingen. Laat Solilux bij uw gemeente navragen wat de vereisten zijn voor vergunningen of meldingen. U heeft mogelijk bouw- en gebruiksvergunningen nodig, afhankelijk van de omvang en het doel van de praktijkruimte.

4. Bouwbudget. Solilux kan een budget opstellen voor de bouw van de praktijkruimte, inclusief kosten voor materialen, arbeid, vergunningen en eventuele bijkomende kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

5. Laat de praktijkruimte bouwen. Kiest u voor Solilux, dan bent u ervan verzekerd dat uw praktijkruimte gebouwd wordt volgens de goedgekeurde plannen en specificaties.

Lees meer over praktijkruimtes