Skip navigation
MENU
projectnr.
43
Allenatore

Praktijkruimte Steenwijk

Zelden hebben wij zo’n fijne begeleiding ervaren. De adviseur van Solilux, begeleidt je echt van begin tot eind bij het realisatieproces.

Via Google maakten wij kennis met Solilux en een eerste afspraak was zo gemaakt. Samen met onze ideeën voor een praktijkruimte -gecombineerd mét opbergschuur voor de tuinspullen-, schoven wij bij Solilux aan tafel en stap voor stap kregen deze ideeën steeds meer vorm. De keuze is echt reuze, maar gedurende het gehele proces is hierin ondersteuning.

Ook over de partijen met wie Solilux tijdens het realisatieproces samenwerkt zijn wij meer dan tevreden. Iedereen denkt mee en werkt met veel enthousiasme.

Wij zouden een ieder die op zoek is naar een solide en creatieve manier van bouwen die helemaal aan sluit bij jouw wensen Solilux met een gerust hart aanraden.
Alvast heel veel plezier bij het realiseren van jouw/jullie droom! Het was voor ons een geslaagd proces met een prachtig eindresultaat!

Warme groet,

Fam. van Veen
praktijkruimte met keuken
praktijkruimte voor fysiotherapie Praktijkruimte met daklichten Praktijkruimte met keuken wachtruimte en toilet mobiele praktijkruimte kant en klare praktijkruimte praktijkruimte aan huis praktijkruimte met behandeltafel praktijkruimte bouwen in de tuin Een praktijkruimte met keuken praktijkruimte met toilet praktijkruimte met wachtkamer wachtkamer praktijkruimte praktijkruimte vergunningsvrij praktijkruimte met berging in de tuin praktijkruimte met verlichting Praktijkruimte bouwen in de tuin Praktijkruimte kant en klaar praktijkruimte met entree
Praktijkruimte met keuken wachtruimte en toilet

Allenatore is het italiaanse woord voor coach. Dit is waar deze praktijkruimte ruimte voor gebouwd is. Het coachen van kinderen die zich prettig kunnen voelen tijdens een bezoek aan hun coach.

Het ontwerp en de indeling van deze praktijkruimte is geheel afgestemd op de behoefde van de opdrachtgever. De praktijkruimte is gebouwd met een toiletruimte, wachtruimte, coaching ruimte en een ruime berging. In de coaching ruimte is er een grote kastenwand ingebouwd in de fabriek en tevens een kleine pantry om de bezoekers te kunnen voorzien van een drankje. In het dak zitten 2 grote dakvensters die er voor zorgen dat er veel licht binnenkomt!

Een geweldige ruimte met veel licht! De vloer is voorzien van een sterke pvc afwerkvloer die makkelijk is schoon te houden met daaronder vloerverwarming voor de koude dagen. Daarnaast is er een luchtwarmtepomp geplaatst voor het verkoelen of verwarmen van de ruimte als dat nodig is.

De praktijkruimte is in fabriek modulair gebouwd en in 2 delen op locatie geplaatst waardoor er op locatie weinig werkzaamheden gedaan hoefde te worden. Voorafgaand aan de bouw is aan al deze zaken gedacht om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken.

Vraag informatie aan over model Allenatore