Skip navigation
MENU
projectnr.
64
Ecologico

Moderne mantelzorgwoning Roelofarendsveen

We zochten een extreem duurzame, permanente woning van 100 m2 in lijn met onze biologische groentekwekerij. Bij Solilux belandden wij – letterlijk – in een ‘warm bad’! De mantelzorgwoning is daar namelijk ook prima geschikt voor. 🙂 Fijne mensen die luisteren naar je wensen en ze ook nog kunnen realiseren. Een bevlogen team met vrijwel alles onder één dak… chapeau!

Dankzij de zonnepanelen op ons bedrijf die in contact staan met de woning, is onze energierekening bijna te verwaarlozen. Toch heerst er altijd een prettig klimaat in huis.

Tot slot is de service van Solilux uitstekend. Als er iets is, wordt het snel opgelost. Heel belangrijk!

David en Suzan Luijendijk
Moderne mantelzorgwoning met tuin, Roelofarendsveen
Moderne mantelzorgwoning Roelofarendsveen Ruime mantelzorgwoning Roelofarendsveen Eethoek met open keuken, mantelzorgwoning Roelofarendsveen Keuken mantelzorgwoning Roelofarendsveen Mantelzorgwoning met overkapping en veranda, Roelofarendsveen Mantelzorgwoning met natuurlijke materialen, Roelofarendsveen Moderne afwerking mantelzorgwoning, Roelofarendsveen Moderne mantelzorgwoning met tuin, Roelofarendsveen Houten gevelbekleding moderne mantelzorgwoning, Roelofarendsveen Gevelbekleding moderne mantelzorgwoning, Roelofarendsveen Interieur moderne mantelzorgwoning, Roelofarendsveen Moderne keuken mantelzorgwoning, Roelofarendsveen Ruime keuken mantelzorgwoning, Roelofarendsveen Jacuzzi in mantelzorgwoning Roelofarendsveen Badkamer mantelzorgwoning Roelofarendsveen
Ruime mantelzorgwoning Roelofarendsveen

ECOLOGICO is het Italiaanse woord voor ecologisch.

Deze ecologische woning is gebouwd met natuurlijke materialen. Helemaal in de stijl van de eigenaars en hun ecologische groentekwekerij! Strak en modern voeren de boventoon, maar door gebruik van prachtig, natuurlijk hout krijgt het geheel een warme uitstraling. Dit model is niet alleen verkrijgbaar als mantelzorgwoning, maar ook als gastenverblijf.

Vraag informatie aan over model ECOLOGICO