Skip navigation
MENU
projectnr.
1
Moderno

Modern gastenverblijf Voorthuizen

Dit fraaie gastenverblijf was in eerste instantie ontworpen als kantoor en showkamer waar Solilux haar opdrachtgevers kon ontvangen. Na verkoop van de kavel in Voorthuizen, is het modulaire object verplaatst naar een recreatiepark in Goedereede. Daar doet het nu dienst als gastenverblijf van fam. Knol. Zij zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat en verhuren het verblijf als bed & breakfast.

Fam. Knol
Veranda met overstek, gastenverblijf Voorthuizen
Gastenverblijf Voorthuizen Gastenverblijf in de avond, Voorthuizen Modern gastenverblijf met hout, Voorthuizen Interieur gastenverblijf Voorthuizen Koffie drinken in uw eigen gastenverblijf Licht gastenverblijf Voorthuizen Glazen deur gastenverblijf Voorthuizen Open keuken gastenverblijf Voorthuizen Keuken gastenverblijf Voorthuizen Zithoek en eethoek gastenverblijf Voorthuizen Gastenverblijf met hout en spots, Voorthuizen Sfeervol interieur gastenverblijf Voorthuizen Eethoek gastenverblijf Voorthuizen Veranda met overstek, gastenverblijf Voorthuizen Sfeervolle keuken gastenverblijf Voorthuizen Buitenkant van gastenverblijf Voorthuizen Gastenverblijf met rododendron, Voorthuizen Stijlvol interieur gastenverblijf Voorthuizen Modern gastenverblijf met houten details, Voorthuizen Moderne keuken, gastenverblijf Voorthuizen
Modern gastenverblijf met hout, Voorthuizen

MODERNO is het Italiaanse woord voor modern.

Dit uiterst moderne gastenverblijf is van alle gemakken voorzien. In combinatie met de houten gevelbekleding is het bouwwerk een prachtig én licht plaatje! De ruime overstekken bieden op zonnige, zomerse dagen wat aangename schaduw. In de winter zal de laagstaande zon onder de luifel door naar binnen schijnen en de woning zo verwarmen. Een heerlijk gastenverblijf voor wanneer er bezoek blijft logeren of om te verhuren als bed & breakfast.

Vraag informatie aan over model MODERNO