Skip navigation
MENU
projectnr.
14
Pensione

Modern gastenverblijf, Huisduinen

Op zoek naar een luxe chalet kwamen we al snel uit bij Solilux. Het aanzien van de website met alle voorbeelden en uitleg gaf ons een zeer goed gevoel. Na een bezoek aan de vestiging – waar veel verschillende chalets in aanbouw stonden – wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt.

We hebben ervoor gekozen om over een langere periode tot de definitieve outlay te komen. Tekeningen en soorten materiaal werden aangepast na voorstellen van Solilux en ideeën die we zelf opdeden. De service en communicatie tijdens en na dit proces waren super.

We zijn superblij met het resultaat en genieten er dagelijks van!

Bewoners Huisduinen
Houten gastenverblijf
Prefab gastenverblijf
Gastenverblijf Gastenverblijf tuin kosten Gastenverblijf met terras Gastenverblijf Huisduinen Gastenverblijf met tuinzicht Gastenverblijf modern Gastenverblijf inrichting Prefab gastenverblijf Gastenverblijf schuifdeuren Gastenverblijf bouwen Gasten verblijf Modern gastenverblijf Gastenverblijf kant en klaar Houten gastenverblijf Houten gevelbekleding gastenverblijf Gastenverblijf tuin prefab Gastenverblijf luxe afwerking Gastenverblijf kopen Houten gastenverblijf bouwen Kant en klaar gastenverblijf Gastenverblijf bouwen in tuin Interieur gastenverblijf Huisduinen Gastenverblijf in de tuin Gastenverblijf in tuin Gastenverblijf in tuin bouwen Gastenverblijf tuin Luxe gastenverblijf Gastenverblijf Gastenverblijf hout
Gasten verblijf

PENSIONE is het Italiaanse woord voor gastenverblijf. Dit moderne gastenverblijf staat aan de rand van de Noord-Hollandse duinen, in het historische dorp Huisduinen. Het kenmerkt zich door grote glazen schuifdeuren die ervoor zorgen dat de diepte van de tuin behouden blijft. Tegelijkertijd geven de forse raampartijen vanuit het gastenverblijf een prachtig uitzicht op de mooi aangelegde tuin.

Dit sfeervolle bouwwerk heeft een moderne uitstraling. Uniek zijn de twee schuifdeuren die de ruimte geheel kunnen opsplitsen in twee kamers. Zo kan er een ideale slaapplek gecreëerd worden die is afgescheiden van het woongedeelte. Het gastenverblijf is voornamelijk in gebruik als fitness-studio en atelier. De overige ruimte doet dienst als praktijkruimte voor een pedicurepraktijk.

Aan weerszijden van het gastenverblijf is er een ruimte voor opslag en fietsen gecreëerd, fraai afgewerkt met houten gevelbekleding. Zowel aan de voor- als achterzijde van het gebouw zijn deze bergingen te bereiken. Alle ruimtes zijn voorzien van veiligheidsbeslag dat aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in het gastenverblijf een badkamer te realiseren met een toilet. Alle voorzieningen hiervoor zijn reeds aanwezig in het gebouw.

Vraag informatie aan over model PENSIONE