Skip navigation
MENU
projectnr.
20
Nuevo

Mantelzorgwoning Rockanje

In onze zoektocht naar een mooie mantelzorgwoning bekeken we diverse firma’s. Tot Solilux op ons pad kwam. Hun prachtige chalets trokken ons meteen. We maakten een afspraak met Arnold en samen met mijn broer en nichtje hebben we een fraaie, luxe mantelzorgwoning ontworpen.

Ons droomhuis stond op papier! Een chalet van 99 m2: heerlijk groot en precies zoals we het wilden. Uitgevoerd met een grote kamer, een hoekkeuken, veel ramen en een schuifpui, twee slaapkamers, twee toiletten, een fraaie badkamer en veel inbouwkasten. In één woord: prachtig allemaal! Een heerlijk woongenot midden in de natuur.

Tijdens het productieproces hebben we ook in de fabriek gekeken, waar de mooie materialen verwerkt werden. In september 2021 kochten we de mantelzorgwoning definitief en vijf maanden later werd het in vier gedeeltes gebracht. Mocht er toch nog iets zijn wat niet goed werkt, dan komt Solilux snel langs op het te herstellen.

Bedankt Solilux voor de realisatie van onze mooie mantelzorgwoning in Rockanje. We willen hier graag oud worden en er nog lang van genieten!

Mevr. Van der Horst – Penders
Mevr. Van der Horst - Penders
Houten mantelzorgwoning Mantelzorgwoning in de tuin Modulaire mantelzorgwoning Voorzijde mantelzorgunit Hout en beplating mantelzorgwoning Mantelzorgunit met schuifpui Buitendeur met veiligheidsbeslag Gevelbekleding mantelzorgwoning Veiligheidsbeslag op mantelzorgbungalow Ruime zit bij mantelzorg woning Strakke beplating en design hout als gevelbekleding Exterieur houten mantelzorgwoning Moderne mantelzorgwoning in de tuin Designhout mantelzorgwoning Raampartij mantelzorgbungalow Zitje voor mantelzorgwoning Mantelzorgunit in de tuin Mantelzorg woning schuifpui
Houten mantelzorgwoning

NUEVO is het Spaanse woord voor fris of nieuw. Want juist dat is wat deze woning weergeeft: een nieuw model met een fris uiterlijk.

Door het prachtige designhout in combinatie met de strakke beplating, ontstaat er een moderne, luxe sfeer. Het is voor ons altijd een feest om de opdrachtgever bij oplevering te zien genieten van het resultaat.