Skip navigation
MENU
projectnr.
75
Solido

Mantelzorgwoning landelijk, Winterswijk

Onze zoektocht begon eind 2020 toen bleek dat onze zoon en schoondochter geen tweede woning voor ons mochten bouwen op hun terrein van 4000 m². De gemeente Winterswijk gaf aan dat een vergunningsvrije mantelzorgwoning tot 100 m² wel gebouwd mocht worden, mits er een mantelzorgindicatie verkregen werd. Na het bezoek van een WMO-ambtenaar en het aanbod van onze zoon om mantelzorger te worden, konden we plannen maken.

We kozen twee bouwers van mantelzorgwoningen uit die konden bouwen in onze bouwstijl. Solilux kon als enige het door ons gewenste maatwerk leveren. De eigenaar informeerde ons uitgebreid over de mogelijkheden en meteen bij de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel. We namen een kijkje bij de fabriek en bezochten deze een tweede keer om alle ins en outs te bespreken en 3D tekeningen te bekijken. Deze begeleiding – van het eerste moment tot op heden – is gewoon top. Solilux heeft het ontzorgen niet alleen hoog in het vaandel staan, maar maakt het ook waar. Je bedenkt iets samen met de bouwer en hij zorgt ervoor dat het goedkomt! We zouden zo weer kiezen voor Solilux en bevelen hen warm aan bij mensen die op zoek zijn naar een mantelzorgwoning.

Liesbeth en Anton Reuvekamp
Recensie Solilux Fam. Reuvekamp
Mantelzorgwoning Winterswijk Recensie Solilux Fam. Reuvekamp Landelijke mantelzorgwoning Mantelzorgwoning naast de weilanden Mantelzorgwoning in groene omgeving Mantelzorgunit met houten bekleding Mantelzorgwoning met tuin Mantelzorgwoning buitengebied Mantelzorgunit groen Mantelzorgwoning op royaal perceel Terras mantelzorgwoning Buitendeur met deurgreep Landelijke afwerking mantelzorgunit Veel lichtinval mantelzorg woning Houten details buitengevel Beplating en houtwerk mantelzorgbungalow Interieur mantelzorgunit Terras met planten Fam. Reuvekamp bij mantelzorgwoning Fam. Reuvekamp op terras Landelijke mantelzorgwoning Winterswijk Luxe sanitair mantelzorgwoning Luxe sanitair mantelzorgbungalow Mantelzorgunit badkamer Hoekje van mantelzorgwoning Open keuken met uitzicht Zithoek met uitzicht Raampartijen mantelzorgunit Overleg Solilux en fam. Reuvekamp Overleg Arnold van Asselt en fam. Reuvekamp Mantelzorgwoning op maat Maatwerk voor fam. Reuvekamp Tuin bij mantelzorgwoning Tuin mantelzorgunit Glaspartijen mantelzorgunit Royaal perceel mantelzorgbungalow Landelijke mantelzorgunit Winterswijk Weids uitzicht Winterswijk Doorkijkje buitengebied mantelzorgwoning Doorkijkje buitengebied Winterswijk Mantelzorgwoning met moestuin Mantelzorgwoning gras Gras en mantelzorgwoning Landelijke tuin mantelzorg unit Details mantelzorgwoning Buitengebied mantelzorgbungalow Vrij wonen buitengebied Winterswijk Luxe, landelijke mantelzorgwoning
Mantelzorgwoning in groene omgeving

SOLIDO is het Italiaanse woord voor solide.

Het typeert dit mooie project: een solide mantelzorgwoning die aan alle vereisten voldoet om op een gemakkelijke manier ouder te kunnen worden. De mantelzorgwoning plaatsen we in de tuin bij de familie en is van alle gemakken voorzien. Door het gebruik van duurzaam hout ademt de woning luxe. Het geeft het geheel een moderne en sfeervolle uitstraling.