Skip navigation
MENU
projectnr.
8
Ambiente

Gastenverblijf met royale veranda, Rotterdam

In 2019 hebben wij Solilux benaderd, omdat wij graag een luxe woning in onze tuin wilden plaatsen en niet zo goed wisten wat de mogelijkheden waren. Bij Solilux vielen al onze ideeën en wensen op hun plaats.

Na een aantal maanden werd het gastenverblijf in twee delen over ons huis getild en stond binnen no-time onze droomstudio in de tuin. We genieten er nog elke dag van!

Martijn Zoeteman en Fatima Akbur
Fatima bij haar gastenverblijf Rotterdam
Gastenverblijf met veranda in de tuin Rotterdam Gastenverblijf in de tuin Rotterdam Fatima voor haar gastenverblijf Rotterdam Gastenverblijf in eigen tuin Rotterdam Gastenverblijf met royale veranda Rotterdam Gastenverblijf in tuin Rotterdam Veranda gastenverblijf Rotterdam Zithoek veranda gastenverblijf Rotterdam Houten veranda gastenverblijf Rotterdam Interieur gastenverblijf Rotterdam Zithoek gastenverblijf met houtkachel Rotterdam Gastenverblijf met houtkachel en veranda Rotterdam Schuifpui gastenverblijf Rotterdam Gastenverblijf slaaphoek en zithoek Rotterdam Gastenverblijf open keuken Rotterdam Gastenverblijf badkamer Rotterdam Keuken gastenverblijf Rotterdam Gastenverblijf | Fatima op veranda Rotterdam Houten veranda in de tuin Rotterdam Gastenverblijf met veranda in eigen tuin Modulair gastenverblijf Rotterdam Fatima in deuropening gastenverblijf Rotterdam Luxe gastenverblijf Rotterdam Houten gastenverblijf met veranda Rotterdam Gastenverblijf met ruime veranda Rotterdam Houten gastenverblijf en veranda Rotterdam Gastenverblijf met veranda Gastenverblijf in eigen tuin bij daglicht Rotterdam Houtkachel in gastenverblijf Rotterdam Gastenverblijf lichtkoepel Rotterdam Schuifpui met beslag gastenverblijf Rotterdam Gastenverblijf zicht op de tuin Rotterdam Luxe keuken in gastenverblijf Rotterdam Gastenverblijf met schuifpui Rotterdam Gastenverblijf hordeur Rotterdam Gastenverblijf slaaphoek en sanitair Rotterdam Houten afwerking gastenverblijf Rotterdam Spots gastenverblijf Rotterdam
Gastenverblijf in tuin Rotterdam

AMBIENTE is het Italiaanse woord voor sfeer.

Door het gastenverblijf te combineren met een royale veranda, ontstaat er een sfeervolle uitstraling. Dit effect wordt extra versterkt door het prachtige, noestvrije hout. Vooral `s avonds, als de sfeerverlichting brandt, is het heerlijk om even weg te kunnen dromen op de veranda. Ook `s winters is het genieten in de ruime kamer bij het haardvuur.

Het gastenverblijf heeft aan de voorzijde veel glas. Ook het dak is voorzien van royale lichtkoepels, waardoor er overdag veel natuurlijk licht binnenkomt. Het verblijf is bovendien voorzien van een keuken en een sanitaire ruimte. Kortom: een compleet gastenverblijf met veel verrassingen!

Vraag informatie aan over model AMBIENTE