Skip navigation
MENU
projectnr.
81
Espacial

Pre-mantelzorgwoning Liessel

Nog volop in het leven staan en een keuze maken voor een pre-mantelzorgwoning: dat typeert deze familie! De zoon heeft intrek genomen in de hoofdwoning, terwijl de ouders een pre-mantelzorgbungalow lieten plaatsen elders op het terrein. Zo leven beide families afzonderlijk op een eigen kavel, maar toch dichtbij voor het geval er in de toekomst hulp nodig is. 

Door de moderne look van deze woning zijn er al diverse passanten op zoek geweest naar de ontwerper van deze prachtige houten woning. Solilux presenteert dit project daarom met trots aan u! 

Fam. Franssen, Liessel
Keuken pre mantelzorgbungalow Liessel
Pre-mantelzorgwoning Liessel Exterieur pre mantelzorgwoning Liessel Houten pré-mantelzorgwoning Liessel Keuken pre mantelzorgbungalow Liessel Woonkamer pre-mantelzorgbungalow Liessel Interieur pré-mantelzorgbungalow Liessel Pre mantelzorgwoning met ruime keuken Liessel Badkamer pré-mantelzorgunit Liessel Slaapkamer pre-mantelzorgwoning Liessel Schuifdeur in pre-mantelzorgbungalow Liessel Ingebouwde kasten pre mantelzorgunit Liessel Regendouche in pre-mantelzorgunit Liessel Pré-mantelzorgwoning met kapstok Liessel Verplaatsbare pre-mantelzorgwoning Liessel
Pre-mantelzorgwoning Liessel

ESPACIAL is het Spaanse woord voor ruimtelijk.

In deze modulaire pré-mantelzorgwoning in Liessel werd de keuken gekoppeld aan de woonkamer. Het resultaat is een interieur dat enorm ruimtelijk aanvoelt, waarbij zithoek, eethoek en keuken vloeiend in elkaar overlopen. In combinatie met de lichte wanden en een sfeervolle inrichting ontstaat er een prachtige, modern ogende woning.  

In de wanden van de pre-mantelzorgbungalow zijn diverse schuifdeuren toegepast. Ook tussen de slaapkamer en de badkamer is een schuifdeur geplaatst, zodat de ruimte kan worden gescheiden op het moment dat er gasten zijn. Daarmee biedt de woning niet alleen privacy, maar bovenal woongemak en een heerlijk ruimtelijk gevoel. 

Vraag informatie aan over model ESPACIAL