Skip navigation
MENU
projectnr.
24
Rurale

Mantelzorgwoning Hoorn

Na een bezoek op de locatie in Hoorn brachten we in kaart welke wensen en eisen er waren voor een praktische en mooie mantelzorgwoning. De landelijke touch mocht niet ontbreken!

Na diverse besprekingen met de gemeente en het indienen van een vergunningsaanvraag, verleenden zij toestemming. De mantelzorgwoning mocht gerealiseerd worden! Het resultaat is een prachtig woning met een strakke inrichting en een zeer tevreden opdrachtgever.

Fam. Stamhuis - Beumer
Mantelzorgwoning in de tuin
Mantelzorgwoning Hoorn Buitendeur mantelzorgwoning Zonwering mantelzorgunit Afwerking buitengevel mantelzorgwoning Mantelzorgbungalow Hoorn Lage drempel buitendeur Buitendeur met hor mantelzorgwoning Hoogwaardige afwerking mantelzorgunit Mantelzorgwoning in de tuin Mantelzorgwoning met zitje Zitje bij mantelzorgunit Spots mantelzorgwoning Houten mantelzorgwoning Buitenverlichting houten mantelzorgunit Lichtkoepel met zonwering Sanitair mantelzorgwoning Badkamer mantelzorgwoning Toilet mantelzorgbungalow Mantelzorgwoning badmeubel Keuken met eethoek mantelzorg woning Open keuken mantelzorgunit Woonkamer mantelzorgwoning Zithoek mantelzorgwoning Woonkamer met open keuken mantelzorgunit Woonruimte mantelzorgbungalow Schuifpui mantelzorg woning Schuifpui met kwalitatief beslag Kastruimte mantelzorgwoning Wasmachine in kastruimte
Zitje bij mantelzorgunit

RURALE is het Italiaanse woord voor landelijk .

Een strakke, moderne woning met een landelijke touch. In die opdracht slaagden we bij dit project in Hoorn. Door zwart hout te combineren met een houttint die lichter bruin is, ontsaat er een mooi contrast. Vooral wanneer de prachtige tuin in bloei staat, komt de woning optimaal tot zijn recht in deze natuurlijke omgeving!