Skip navigation
MENU
projectnr.
3
Madera

Mantelzorgwoning Zwolle

Na het eerste telefonisch contact met Solilux kregen wij gelijk het gevoel om hiermee verder te gaan en samen met onze kinderen een woning door Solilux te laten ontwerpen en bouwen. Daarna was het eerste persoonlijk contact ook snel gelegd en zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten op `reis` naar ons droomhuis.

We kregen keus uit vele mogelijkheden en hebben onze wensen aan kunnen gegeven. Onder andere onze wens qua indeling, zoals een zit-en eetgedeelte met een mogelijkheid voor een open haard, keuken met kookeiland in één ruimte. Veel ramen en een schuifpui in de kamer. Twee slaapkamers, ruime badkamer, apart toilet en ruimte voor de wasmachine en droger. Geen losse kasten meer op de slaapkamers, maar alles inbouw.

Nadat wij onze wensen hadden verteld is Solilux voor ons aan de slag gegaan en heeft onze wensen in een brochure met daarin diverse 3D animaties van onze mantelzorgwoning verwerkt. Diverse besprekingen bij ons thuis en een rondleiding in de fabriek versterkten het gevoel dat we een juiste keuze hadden gemaakt om deze grote uitdaging samen met Solilux te gaan realiseren.

Na diverse besprekingen bereikten we een prachtig eindresultaat, waarbij Solilux kennis, ideeën  en tips naar voren bracht. Er werd prima meegedacht en goed naar ons geluisterd.
We konden in de showroom een keuze maken in tegelwerk en vloerbekleding, plafondverlichting en dergelijke.

We hebben het ervaren als een prettige samenwerking. Persoonlijk maar ook via de app, mail en telefonisch. Altijd  aandacht voor onze vragen, geduld om te luisteren of veranderingen aan te brengen.

Wat waren erg benieuwd hoe de woning er uit kwam te zien. Tijdens de bouw konden we samen met onze kinderen in de fabriek komen kijken naar de vooruitgang van ons huis. Wat zijn we al we een eind op weg/reis naar ons huis. Wat een belevenis! En wat werd het mooi. Na 16 weken is het dan zover dat ons huis geleverd wordt. Het einde van de reis in zicht.
Met grote vrachtwagens worden 4 units naar onze kavel gereden en met een grote hijskraan op hun plaats gehesen. Heel spectaculair en dat alles onder begeleiding van vriendelijke monteurs uit de fabriek.

Het eindresultaat vinden wij fantastisch, mede door de prettige samenwerking!
Deze reis zullen wij niet vergeten! Inspannend, maar met goede begeleiding zeer geslaagd.

Wij wonen met heel veel plezier!!

Bedankt voor alles Solilux.

Fam. van Houten

MADERA is Spaans voor hout. Een houten mantelzorgwoning die opgaat in zijn omgeving. Omgeven door prachtige bomen staat deze mantelzorgwoning in Zwolle er prachtig bij!

Samen met de opdrachtgever is de indeling van deze woning naar wens ontworpen. De entree is ruim opgezet waardoor er veel ruimte is voor een kastenwand met daarin wasmachine en droger. Een ruime slaapkamer met een royale inbouwkast, strak ingebouwd tot aan het plafond.

En daarnaast een strakke moderne woonkamer met ruime eilandkeuken geeft deze woning het wauw effect waar de opdrachtgever om vroeg! Samen met de architect van de klant is gekeken naar de vormgeving van de woning die moest aansluiten bij de nieuw te bouwen hoofdwoning.

Vraag informatie aan over model MADERA