Skip navigation
MENU
projectnr.
3
Mantelzorgwoning Madera

Mantelzorgwoning Zwolle

Na het eerste telefonische contact met Solilux kregen wij gelijk het gevoel om hiermee verder te gaan en samen met onze kinderen een woning door Solilux te laten ontwerpen en bouwen. Daarna was het eerste persoonlijk contact ook snel gelegd en zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten op `reis` naar ons droomhuis. Er waren volop keuzemogelijkheden, maar ook onze eigen wensen konden we duidelijk aangeven. Onder andere een zit- en eetgedeelte, keuken met kookeiland, mogelijkheid voor een open haard en veel inbouwkasten werden verwezenlijkt.

Solilux ging met onze wensen aan de slag gegaan en heeft deze vastgelegd in een brochure met 3D animaties. Ook kregen we een rondleiding in de fabriek. We hebben het ervaren als een prettige samenwerking. Persoonlijk maar ook via de app, mail en telefonisch. Altijd  aandacht voor onze vragen, geduld om te luisteren of veranderingen aan te brengen.

Wat waren we erg benieuwd naar hoe de woning eruit kwam te zien! Na 16 weken werd de mantelzorgwoning geleverd: het einde van de reis was in zicht. Met grote vrachtwagens worden vier units naar onze kavel gereden en met een grote hijskraan op hun plaats gehesen. Heel spectaculair en dat alles onder begeleiding van vriendelijke monteurs uit de fabriek.

Het eindresultaat vinden wij fantastisch, mede door de prettige samenwerking. Deze reis zullen wij niet vergeten! Inspannend, maar met goede begeleiding zeer geslaagd. Wij wonen met heel veel plezier!

Bedankt voor alles, Solilux.

Fam. van Houten

MADERA is Spaans voor hout. Een houten mantelzorgwoning die opgaat in zijn omgeving. Omgeven door prachtige bomen staat deze mantelzorgwoning in Zwolle er prachtig bij!

Samen met de opdrachtgever is de indeling van deze woning naar wens ontworpen. De entree is ruim opgezet waardoor er veel ruimte is voor een kastenwand met daarin wasmachine en droger. Een ruime slaapkamer met een royale inbouwkast, strak ingebouwd tot aan het plafond.

En daarnaast een strakke moderne woonkamer met ruime eilandkeuken geeft deze woning het wauw effect waar de opdrachtgever om vroeg! Samen met de architect van de klant is gekeken naar de vormgeving van de woning die moest aansluiten bij de nieuw te bouwen hoofdwoning.

Vraag informatie aan over model MADERA