Skip navigation
MENU
projectnr.
7
Lucco

Mantelzorgbungalow Noord-Brabant

De weg van idee naar droom en van droom naar realisatie.

Er borrelden verhuisplannen op en we waren toe aan een nieuwe woonomgeving. Bij het googelen naar leuke woningen kwamen we op het concept ‘mantelzorgwoning’ uit. Het zorgde ervoor dat veel puzzelstukjes in elkaar vielen bij ons. Dus gingen we verder onderzoeken of een mantelzorgbungalow paste bij ons idee van een nieuw droomhuis.

Al snel kwamen er meerdere aanbieders op ons pad en werden offertes aangevraagd. Toen bleek echter dat we met onze ideeën en wensen niet bij veel bouwers pasten. Solilux bezocht ons en gaf ons wél het juiste gevoel om mee verder te gaan. Het is toch een hele stap, dus we zochten naar vertrouwen, een veilig gevoel, creativiteit en ruimte om onze droom te realiseren. Vervolgens is er een hele fijne samenwerking ontstaan met Solilux, waarbij we aan de hand werden genomen en er steeds voor werd gezorgd dat onze (luxe) ideeën waargemaakt werden. Uiteindelijk is de woning geheel naar wens opgeleverd en wonen we hier nog fijner dan gehoopt. Een prachtige woning die super-de-luxe is en een heerlijk leefklimaat heeft.

Met dank aan iedereen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Alex en Joy
Mantelzorgbungalow fam. Manders, Noord-Brabant
Mantelzorgbungalow buiten, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow met buitenverlichting, Noord-Brabant Mantelzorgwoning met houten gevelbekleding, Noord-Brabant Mantelzorgwoning slaapkamer, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow woonkamer, Noord-Brabant Mantelzorgwoning woonkamer, Noord-Brabant Mantelzorgwoning keuken inbouwapparatuur, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow slaapkamer, Noord-Brabant Mantelzorgwoning buitenverlichting, Noord-Brabant Houten mantelzorgwoning, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow in de tuin, Noord-Brabant Mantelzorgwoning, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow inkijkje, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow badmeubel, Noord-Brabant Mantelzorgwoning badkamer, Noord-Brabant Mantelzorgwoning open keuken, Noord-Brabant Mantelzorgwoning kookeiland, Noord-Brabant Interieur mantelzorgbungalow, Noord-Brabant Houten mantelzorgwoning met verlichting, Noord-Brabant Alex en Joy Mantelzorgbungalow gang, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow uitgelicht, Noord-Brabant Mantelzorgbungalow fam. Manders, Noord-Brabant
Mantelzorgbungalow met buitenverlichting, Noord-Brabant

LUCCO is het Italiaanse woord voor luxe.

Model Lucco is een royale, luxe bungalow die bij dit project als mantelzorgbungalow wordt geplaatst op een weids perceel, naast de huidige villa. In de mantelzorgbungalow is ervoor gekozen om de zichtlijnen te behouden, waardoor de woning fantastisch tot zijn recht komt in het omliggende perceel.

Uitgezonderd het toilet is de gehele woning zonder binnendeuren uitgevoerd. Het luxe sanitair en de stijlvolle inrichting maken het geheel compleet en maken dat de bungalow een genot is om in te wonen. De bewoners van deze mantelzorgbungalow ondersteunen de familie die in de bestaande villa woont. De gemeente in Noord-Brabant stemde hiermee in en verleende toestemming om een mantelzorgwoning van 100 m2 te bouwen. Als Solilux namen we dit project graag op ons!

Vraag informatie aan over model LUCCO