Skip navigation
MENU
projectnr.
78
Ufficio

Tuinkantoor Zwolle

Door de combinatie van thuisschool en thuiswerkende ouders werd het in onze woning best druk. We zochten daarom naar een snelle maar duurzame oplossing. Het werd een prefab tuinkantoor van Solilux. Waar veel andere aanbieders een lange levertijd hadden of erg prijzig waren, kon Solilux ons snel het tuinkantoor leveren dat we zochten.

De service was super. Snelle antwoorden en maatwerk waren mogelijk en alles verliep keurig binnen de planning. We zijn buitengewoon tevreden en genieten bijna dagelijks van ons rustige kantoortje in de tuin.

Elizabeth Stoit
Tuinkantoor Elizabeth Stoit
Solilux tuinkantoor plaatsen
Tuinkantoor Zwolle Tuinkantoor bouwen Tuinkantoor Elizabeth Stoit Thuiswerken in tuinkantoor Thuiswerken in de tuin Solilux tuinkantoor Prefab tuinkantoor Houten tuinkantoor Scharnieren deuren tuinkantoor Afwerking tuinkantoor Afwatering tuinkantoor Binnenkant tuinkantoor Dubbele deuren tuinkantoor Fraai afgewerkt tuinkantoor Houten gevelbekleding Interieur tuinkantoor Praktisch tuinkantoor Thuiswerken in eigen tuinkantoor Tuinkantoor achterin tuin Tuinkantoor met bureau Tuinkantoor met tuindeuren Tuinkantoor plaatsen in eigen tuin Tuinkantoor voor thuiswerk Werkplek tuinkantoor Zithoek tuinkantoor
Tuinkantoor Zwolle

UFFICIO is het Italiaanse woord voor kantoor.
Een prachtig tuinkantoor met aan de binnenzijde een wandbekleding met natuurlijke materialen. Dit zorgt niet alleen voor een functionaliteit, maar geeft ook een ontspannen sfeer in uw eigen tuinkantoor. Het kantoor is modulair gebouwd en met de hijskraan in een geheel in de tuin geplaatst. Dit voorkomt een hoop onrust ter plekke.