Skip navigation
MENU
projectnr.
18
Scuro

Tuinkantoor met toilet, Krommenie

De opdrachtgevers hadden de wens om een tuinkantoor te plaatsen in eigen achtertuin. Het was echter een vereiste dat deze prefab in de fabriek gemaakt zou worden, zodat er veel bouwtijd op de locatie bespaard zou worden. Uiteraard is dit geen probleem bij Solilux.

Middels 3D-tekeningen werd het tuinkantoor ontworpen, zodat de opdrachtgevers een goed beeld kregen van het bouwwerk en de indeling. Na plaatsing in één dag kon hun bedrijf voortgezet worden in het kantoor in hun privétuin. Nog altijd genieten Jose en Maarten Warmerdam van het prachtige eindresultaat!

Fam. Warmerdam
Tuinkantoor met openslaande deuren, Krommenie
Tuinkantoor met toilet, Krommenie Details tuinkantoor, Krommenie Tuinkantoor met openslaande deuren, Krommenie Interieur tuinkantoor met openslaande deuren, Krommenie Tuinkantoor met toilet in de tuin, Krommenie Tuinkantoor in de achtertuin, Krommenie Houten tuinkantoor in de achtertuin, Krommenie Glazen deuren tuinkantoor, Krommenie Gevelbekleding van duurzaam hout, Krommenie Gevelbekleding van donker hout met veiligheidsbeslag, Krommenie Eigen tuinkantoor in de tuin, Krommenie Ruim tuinkantoor in donker hout, Krommenie Inkijkje in tuinkantoor, Krommenie Tuinkantoor Scuro, Krommenie Hout en glas, tuinkantoor Krommenie Inrichting tuinkantoor Krommenie Toilet in tuinkantoor Krommenie Indeling tuinkantoor Krommenie Sanitair tuinkantoor Krommenie Wasmeubel tuinkantoor Krommenie Bureau en spreektafel tuinkantoor Krommenie Ruim tuinkantoor met toilet, Krommenie Houten beplating en verwarming, tuinkantoor Krommenie Indeling tuinkantoor met sanitair, Krommenie Fraai afgewerkte ramen, tuinkantoor Krommenie Afwerking tuinkantoor Krommenie Modern tuinkantoor in eigen tuin, Krommenie Achtertuin met tuinkantoor, Krommenie Kantoor in de tuin, Krommenie Solilux tuinkantoor met toilet, Krommenie
Ruim tuinkantoor met toilet, Krommenie

SCURO is het Italiaanse woord voor donker.

De buitenzijde van dit tuinkantoor heeft een strakke, zwarte wandbekleding van thermisch gemodificeerd hout. Dankzij een gecontroleerde verduurzamingstechniek verandert de eigenschap van dit Europese hout, waardoor het duurzaam en onderhoudsarm wordt.

Er ontstaat een prachtig en sfeervol contrast door de combinatie van het donkere hout aan de buitenkant en de lichte, houten beplating met fraaie tekening aan de binnenzijde.

Vraag informatie aan over model SCURO