Skip navigation
MENU
projectnr.
68
Locus

Tuinkantoor met toilet, Amsterdam

Om een mooie, multifunctionele ruimte te realiseren achterin onze tuin in Amsterdam dachten wij aan een prefab tuinkantoor met toiletruimte. Tijdens de oriëntatiefase zijn wij bekend geworden met Solilux en Arnold. Tijdens het kennismakingsgesprek viel ons vrijwel meteen op dat Arnold zich met zijn kennis, kwaliteit en deskundigheid onderscheidt van andere aanbieders. Uiteindelijke hebben wij dan ook voor Solilux gekozen voor het ontwerpen, bouwen en plaatsen van ons tuinkantoor.

Na de ontwerpfase ben ik op de bouwlocatie geweest om te zien hoe het kantoor gebouwd zou worden. Bovendien heeft Arnold ons tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Het plaatsen van het kantoor en de laatste afwerking gingen allemaal netjes volgens afspraak en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Als je op zoek bent naar kwaliteit, een mooie afwerking en ontzorgen, dan kunnen wij Solilux absoluut aanraden!

Erik Verbiest
Aankomst tuinkantoor bij fam. Verbiesd
Tuinkantoor Amsterdam Tuinkantoor met ramen en hout Tuinkantoor fam. Verbiest Bureau in tuinkantoor Interieur tuinkantoor Amsterdam Tuinkantoor met toilet Toilet in tuinkantoor Verlichting tuinkantoor Verwarming tuinkantoor Ramen met plisségordijnen Werkplek tuin kantoor Tuinkantoor met een toilet in Amsterdam Bureau met zithoek Tuinkantoor Amsterdam interieur Houten tuinkantoor Amsterdam Werken in tuinkantoor Thuiswerken in de tuin Natuurlijk tuinkantoor Houten tuinkantoor met buitenverlichting Inkijk tuinkantoor Fijne werkplek in de tuin Thuiswerkplek tuinkantoor Tuinkantoor met thuiswerkplek Sfeervolle thuiswerkplek Aangename temperatuur tuinkantoor Tuinkantoor met veel lichtinval Sanitair tuinkantoor Amsterdam Tuinkantoor in achtertuin Amsterdam
Tuinkantoor in achtertuin Amsterdam

LOCUS is een Latijns woord voor ruimte.

Een extra ruimte in de tuin dankzij een prachtig, modern tuinkantoor met toilet. Zo kan het werk ook in een ontspannen setting plaatsvinden in eigen tuin. Tussendoor even thuis koffiedrinken en lunchen.

Een tuinkantoor in eigen tuin is voor veel mensen een nieuwe manier van werken geworden. Het bespaart veel woon-werkverkeer en het voorkomt dat u in de file komt te staan. Ondertussen kan er al wat werk verzet zijn en is er in de tijd die overblijft ruimte voor ontspanning!