Skip navigation
MENU
projectnr.
31
Luce

Tuinkantoor met chillruimte, Gouda

Begin dit jaar hebben wij Solilux benadert met onze plannen voor een tuinkantoor met louncheruimte. Solilux reageerde snel en heeft goed met ons meegedacht in de ontwerpfase.

We zijn zeer tevreden met het snelle resultaat. Erg prettig dat het geheel in de fabriek gemaakt is en in een paar uur compleet geplaatst kon worden.  Dat scheelde een lange periode met bouwvakkers over de vloer.

Het is een fijn en mooi geheel geworden waar we dagelijks gebruik van maken en erg blij mee zijn. Ik kan Solilux zeker aanbevelen!

Fam. Blenderman
Tuinkantoor vergunningsvrij
Tuinkantoor prefab Luxe tuinkantoor bouwen Tuinkantoor prefab Tuinkantoor met chillruimte Tuinkantoor vergunningsvrij Tuinkantoor geïsoleerd in de tuin bouwen Tuinkantoor met overkapping Tuinkantoor met hout Tuinkantoor met verlichting Tuinkantoor in de tuin Tuinkantoor prefab
Tuinkantoor prefab

LUCE is Italiaans woord voor licht.

Een prachtige tuinstudio met veel licht! Door veel glas toe te passen, komt er prachtig, natuurlijk licht binnen en is de tuin een verlengde van deze prachtige loungeruimte. Deze exclusieve tuinkamer mag met trots de naam LUCE dragen!

Wie droomt er niet van om deze prachtige chillruimte met tuinkantoor in eigen tuin te kunnen plaatsen? Naast functionaliteit (zoals een grote schuifdeur om de ruimte op te kunnen delen) is er veel aandacht besteed aan de finishing touch.

Alles klopt gewoon!

Vraag informatie aan over model LUCE