Skip navigation
MENU
projectnr.
2
Dos

Mantelzorgwoning 80 m2, Elst

Een zichtbaar tevreden opdrachtgever: daar doen we het voor!

Bij dit mooie project in het buitengebied van Elst mochten we een mantelzorgbungalow van 80 m2 realiseren. De woning is in samenwerking met de schoonzoon ontworpen op de kavel.

Fam. Sijben - Kessels
Mantelzorgwoning 80m2 geplaatst in Elst
Houten mantelzorgbungalow 80 m2, Elst
Mantelzorgbungalow 80 m2 Elst Fraaie mantelzorgbungalow Elst Houten mantelzorgbungalow 80 m2, Elst Entree mantelzorgwoning Elst Terrein mantelzorgbungalow Elst Fam. Sijben in hun mantelzorgbungalow Open keuken mantelzorgwoning Elst Mantelzorgbungalow met schuifdeur, Elst Schuifdeur in mantelzorgbungalow 80 m2 Elst Eetgedeelte en keuken met uitzicht, Elst Doorkijkje mantelzorgwoning Elst Sanitair mantelzorgwoning 80 m2 Elst Badkamer mantelzorgwoning Elst Slaapkamer mantelzorgbungalow 80 m2, Elst Toilet mantelzorgwoning Elst Toilet mantelzorgwoning 80 m2 Elst Mantelzorgwoning 80 m2 in buitengebied Elst Tuin mantelzorgwoning 80 m2 Elst Raampartijen en gevelbekleding mantelzorgunit Elst Terras met zitje mantelzorgbungalow Elst Dhr. en mevr. Sijben, Elst Fam. Sijben in hun mantelzorgunit in Elst Mantelzorgunit 80 m2 in Elst Moderne mantelzorgunit in buitengebied Elst Mantelzorgwoning 80 m2 met uitzicht, Elst Hoogwaardige afwerking mantelzorgunit, Elst Grote ramen in mantelzorgwoning Elst Mantelzorgwoning buiten de bebouwde kom Elst Ruime tuin mantelzorgwoning 80 m2 Elst Voordeur mantelzorgwoning 80m2, Elst Hoogwaardige afwerking mantelzorgwoning Elst Mantelzorgunit van hout en glas, Elst Mantelzorgunit in buitengebied Elst Moderne en landelijke mantelzorgwoning Elst Mantelzorgbungalow met boomgaard, Elst Mantelzorgunit met tuin, Elst Raampartijen mantelzorgunit 80 m2 Elst Tuin mantelzorgunit 80 m2 Elst Details gevelbekleding mantelzorgwoning Elst Kozijnen mantelzorgunit Elst Aangenaam buiten verblijven mantelzorgwoning Elst Toegangspoort mantelzorgunit Elst Zitje fam. Sijben, mantelzorgwoning Elst Moderne en landelijke unit in Elst Exterieur mantelzorgwoning Elst Mantelzorgbungalow 80m2 in het buitengebied van Elst Fam. Sijben-Kessels in hun mantelzorgbungalow
Ruime tuin mantelzorgwoning 80 m2 Elst

DOS is het Spaanse woord voor twee.

Het typeert de indeling en ruimte in de mantelzorgbungalow. De grootte van de unit is 80 m2, waardoor hij uitermate geschikt is voor bewoning door twee personen.

Wat de stijl van de mantelzorgwoning betreft, zit er een mooi onderscheid tussen de voor- en achterzijde.
Aan de voorkant moest de woning aansluiten bij een karakteristieke boerderij en een atelier in de stijl van een kapschuur. Aan de achterzijde moest de woning juist een frisse, moderne uitstraling krijgen die geheel in het teken staat van het uitzicht op de prachtige boomgaard en de weilanden.

Het resultaat is een uniek samenspel tussen moderne en landelijke architectuur. Een schitterend project die ontworpen werd in samenwerking met de schoonzoon van de familie: architect Coen Kessels.