Hoog laag boxspring

Kies voor gemak met een hoog laag boxspring van LUXINTERIOR. Daarmee heeft u de voordelen van een hoog laag bed en het uiterlijk van een luxe boxspring. Een hoog laag bed maakt het in- en uit bed stappen makkelijk. Daarnaast maakt het het werk van een mantelzorger of zorgverlener minder zwaar, nu of in de toekomst.

Een hoog laag boxspring van LUXINTERIOR wordt volledig gestoffeerd in uw eigen stijl. Comfort en afwerking worden zo prachtig met elkaar gecombineerd; een hoog laag functie met een mooi design. De boxsprings zijn verrijdbaar voor optimaal schoonmaakgemak, ook ideaal bij het opmaken van uw bed. Kies daarom voor de boxspring voor nu én later. Levering rechtstreeks vanaf de fabriek!

Luxe hoog laag bed

Luxe hoog laag boxspring

Een luxe hoog laag boxspring van LUXINTERIOR is uniek in zijn soort. Dit komt omdat de basis van deze luxe boxspring is gemaakt voor professioneel gebruik. Dat maakt dat deze boxspring een virtueel draaipunt heeft, waardoor er geen extra druk op de bekken komt. Daarnaast is de stoffering naar wens samen te stellen, in stoffen die u makkelijk kunt reinigen.

De bodem van deze hoog laag boxspring is voorzien van professionele vering, afgestemd op uw gewicht. Het matras wordt gemaakt naar de contouren van uw lichaam. U kunt daarbij ook nog kiezen voor speciale drukverlagende toplaag. Deze is gemaakt van een krachtig verend schuim die erg comfortabel aanvoelt. Zo wordt het lichaam optimaal ondersteund, wat voor ontlasting van de spieren zorgt. Gun uw lichaam maximale rust zodat het zo goed mogelijk kan herstellen tijdens de nachtrust!

Hoog laag boxspring voor senioren

De hoog laag boxspring van LUXINTERIOR is een speciaal ontworpen hoog laag bed voor senioren. Dé hoog laag boxspring voor de senior die eigentijds is ingesteld. Het oogt als een boxspring, maar bezit de kenmerken van een hoog laag bed. Belangrijk hierbij is dat het voldoet aan alle regelgeving. Het bed kan namelijk gebruikt worden in een privé situatie waar de thuiszorg komt. Het exclusieve van deze boxspring is dat u geen enkele kabel ziet lopen waar u last van heeft tijdens het schoonmaken.

senioren boxspring

Kies voor de boxspring voor nu en later. Neem contact met ons op.

Voordelen

De hoog laag boxspring van LUXINTERIOR biedt u op verschillende manieren gemak. Dit zijn de voordelen op een rij:

 • Makkelijk op te maken.
 • Makkelijk te verplaatsen voor het stofzuigen.
 • Makkelijk opstaan uit uw hoog laag boxspring
 • Makkelijk om te bouwen tot professioneel hoog laag verpleegbed
 • Diverse verstelmogelijkheden van de boxspring.
 • Kies uit verschillende stofsoorten en kleuren.
 • Geen zichtbare kabels en motoren

Realiseert u zich dat een gewone boxspring met uitsluitend hoofd- en voet verstelling minder praktisch is? Een boxspring die compleet omhoog gelift kan worden daarentegen is niet alleen makkelijk met het opmaken of het schoonmaken van uw bed, maar kan in zorgsituaties direct een oplossing bieden.

Functiemogelijkheden

De hoog-laag boxsprings zijn zelfs met tillift toegankelijk. Een boxspring van LUXINTERIOR is speciaal ontworpen voor het gemak op jongere leeftijd maar ook bij het ouder worden in eventuele zorgsituaties. De juiste instaphoogte is naar wens in te stellen. Dat betekent dat u de meest ideale instaphoogte voor een seniorenbed zojuist heeft gevonden bij LUXINTERIOR. Dit zijn alle functiemogelijkheden van onze boxsprings:

 • Fauteuilfunctie
 • Verstelbaar hoofdeind
 • Verstelbaar voeteneind
 • In- en uitstapverlichting
 • Unieke wiel en poot functie
 • Hoog laag verstelmogelijkheid
Modern hoog laag bed
Hoog laag bed boxspring
1
Hoog laag bed 1 persoons
1
Hoog laag bed 2 persoons

Hoog laag boxspring kopen bij LUXINTERIOR

Voor het uitzoeken van uw hoog laag boxspring komt er een adviseur van de fabriek bij u thuis die alle wensen met u doorneemt. Zo worden al uw keuzemogelijkheden stap voor stap aan u voorgesteld. Welke kleur stoffering wenst u? Welke afmeting van uw senioren boxspring is gewenst? 1 persoons boxspring of 2 persoons boxspring? Wenst u accessoires? Een goede nekkussen? Een senioren boxspring kopen doet u tenslotte niet elke dag!

Kies voor een 1- of 2-persoons boxspring van LUXINTERIOR

Waarom een hoog laag boxspring van LUXINTERIOR? Wij hebben speciale afspraken gemaakt met de fabriek. Door een rechtstreekse levering vanaf de fabriek kan een compleet bed van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Tevens is deze hoog laag boxspring uniek. Het heeft namelijk alle eigenschappen in zich om te kunnen functioneren als een normaal hoog laag bed. Een hoog laag boxspring die dus een heel leven mee kan gaan. Daarom noemen we het ook wel een LevelFit boxspring. Onze senioren boxspring is zowel mogelijk in een 1 persoons hoog laag boxspring als 2 persoons hoog laag boxspring.

Interesse?

Vul dan het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Kenmerken

De LUXINTERIOR hoog laag boxspring kenmerkt zich door de stabiliteit. Zodra de wielfunctie is uitgeschakeld komt de boxspring automatisch op zijn poot terecht. Hierdoor blijft het bed uiterst stabiel staan zodra deze in ruststand is. De bedbodem is bovendien voorzien van vering. In tegenstelling tot zijn soortgenoten is dit uiterst comfortabel doordat de bodem het matras tegendruk geeft. Hierdoor bereiken we het optimale comfort en geeft het matras extra comfort. Het geheel vormt zich nog beter naar het lichaam.

Bij een tweepersoonssysteem liggen de matrassen strak tegen elkaar. De rug- en voetgedeeltes zijn individueel instelbaar. Door een ingenieus systeem kan het bed in een luxe fauteuil veranderen. U kunt rechtop ontbijten of tv-kijken, en indien er zorg nodig is, hoeft u het bed niet uit. Daarnaast heeft de boxspring een ruggedeelte met een virtueel draaipunt, wat ervoor zorgt dat er minder druk op het bekken komt.

Gebruikersgemak

De LUXINTERIOR hoog-laag boxspring kan eenvoudig uit elkaar gereden worden, waardoor u er gemakkelijk onder kunt schoonmaken. Op een comfortabele hoogte, kunt u het bed met een rechte rug opmaken. Onderbedverlichting voor oriëntatie behoort tot de mogelijkheden.

Zorg

Als er zorg verleend moet worden, voldoet de LUXINTERIOR hoog-laag boxspring aan alle eisen die hieraan gesteld worden. Het bed kan uit elkaar gereden worden , heeft een ideale instaphoogte en is tillift toegankelijk. Zonder dat het zichtbaar is, is alles op het hoog laag bed aanwezig voor eventuele zorg. Zo bent u op de toekomst voorbereid.

Matras

De LUXINTERIOR matras bestaat uit diverse zones en wordt geheel aangepast aan uw lichaam. De matras wordt namelijk ingemeten op 9 punten. Door een matras te ontwerpen die het best bij uw lichaam past zal het lichaam optimaal kunnen herstellen tijdens de nachtrust. In de matras bevinden zich de vering die we speciaal indelen in diverse zones.

Hierdoor worden de heup en de schouderzone zo veel mogelijk ontlast en op de juiste plekken ondersteund. Het lichaam gaat hierdoor automatisch in de ideale slaaphouden op de matras liggen en zal optimaal ontspannen en tot rust komen. Door gebruik te maken van speciale materialen in de tijk van de matras, wordt het vocht optimaal gereguleerd en krijgt het lichaam een ideaal slaapklimaat.

Bezorging

Heeft u een bestaande woning en wilt u ook graag het LUXINTERIOR seniorenbed kopen? Wij nemen zelfs bij het bezorgen uw oude bed mee terug. Op uw slaapkamer zal het nieuwe bed volledig door ons gemonteerd worden. De montage zit bij de prijs inbegrepen. Makkelijk toch?