Hoog laag boxspring

De hoog laag boxspring van Solicare is een speciaal ontworpen hoog laag bed voor senioren. Dé hoog laag boxspring voor de senior die eigentijds is ingesteld. Kies voor gemak! Kies voor het Solicare hoog laag bed in uw bungalow. Levering rechtstreeks vanaf fabriek!

Wilt u weten hoeveel een compleet boxspring bed kost? klik dan op offerte aanvragen!

Hoog laag senioren boxspring

Een hoog laag boxspring van Solicare is uniek in zijn soort. Dit komt omdat de basis van deze senioren boxspring is gemaakt voor professioneel gebruik. Zo heeft dit hoog laag bed bijvoorbeeld een virtueel draaipunt waardoor er geen extra druk op de bekkens komt.

Door de mooie afwerking zijn alle gemakken voorzien in een volledig bekleed boxspringbed. De stoffering is er zelfs af te halen zodat de stoffering makkelijk te reinigen is. De bodem van deze hoog laag boxspring is voorzien van professionele schotels die geheel vormen naar de lichaamscontouren.

En zeker niet onbelangrijk is de matras. Een matras dat geschikt is voor een verstelbare bedbodem! De matras is gemaakt van speciale drukverlagende materialen. Met een krachtig verende schuim als onderlaag die erg comfortabel aanvoelt. Dit alles zal worden afgestemd op uw eigen lichaamsgewicht. Beter kan het niet!

senioren-boxsprings

Voordelen hoog laag bed

De 7 voordelen van het SOLICARE hoog laag bed.

 • Makkelijk op te maken
  .
 • Makkelijk te verplaatsen voor het stofzuigen
  .
 • Makkelijk opstaan uit uw hoog laag boxspring
  .
 • Mooie uitstraling door boxspring hoog laag bed
  .
 • Diverse verstelmogelijkheden
  .
 • Keuze uit diverse stofsoorten
  .
 • Makkelijk om te bouwen tot professioneel hoog laag verpleegbed
hoog laag boxspring

In hoogte verstelbare boxspring

Nu bent u geheel voorbereid op ouder worden met gemak.

Deze hoog laag boxspring is in hoogte verstelbaar en heeft diverse unieke verstel mogelijkheden.
.

1: Hoog laag verstelmogelijkheid

2: Trendelenburg

3: Anti-trendelenburg

4: Verstelbaar voeteneind

5: Verstelbaar hoofdeind

6: Verrijdbaar

7: Fauteuilfunctie

hoog-laag-bed
1
hoog laag boxspring
1
prijs hoog laag boxspring

Senioren boxspring kopen

Voor het uitzoeken van uw senioren boxspring komt er een adviseur bij u thuis die alle wensen met u doorneemt. Zo worden al uw keuzemogelijkheden op uw gemak aan u voorgesteld. Welke kleur stoffering wenst u? Welke afmeting van uw senioren boxspring is gewenst? Wenst u bijpassende hokkers of andere accessoires? Een goede nekkussen? Het matras dat zeer geschikt is voor u! Speciaal ontworpen om de druk op het lichaam te verminderen en het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Waarom een hoog laag boxspring van Solicare? Doordat wij speciale afspraken hebben gemaakt met onze fabriek over een rechtstreekse levering van uw hoog laag boxspring vanaf fabriek kunnen wij een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Daarnaast is deze hoog laag boxspring uniek! Het heeft namelijk alle eigenschappen in zich om te kunnen functioneren als een normaal hoog laag bed. Een hoog laag boxspring die een heel leven mee kan gaan! We noemen daarom ook wel een box for life.
Zowel mogelijk als 1 persoons hoog laag boxspring als 2 persoons hoog laag boxspring.

Extra hoge boxspring

Realiseert u zich dat een gewone boxspring die een functie heeft dat de boxspring extra hoog kan, in zorgsituaties dikwijls niet gebruikt kan worden? Een hoog-laag boxspring moet namelijk tillift toegankelijk zijn. Maar denk ook aan hygiëne. Een boxspring van Solicare is speciaal ontworpen voor het gemak op jongere en oudere leeftijd en daarnaast bij eventuele zorgsituaties. De ideale instaphoogte seniorenbed heeft u zojuist gevonden bij Solicare.

boxspring laag model

Dat een hoog laag boxspring omhoog kan is makkelijk, maar hoe laag kan uw boxspring eigenlijk? Is het voor kleinere mensen goed te gebruiken? Let hier goed op voordat u overweegt een hoog laag boxspring aan te schaffen! De instaphoogte van een Solicare boxspring is zo gemaakt dat ook de instaphoogte ideaal is voor kleinere mensen. Een boxspring laag model  kan inclusief matras van 15 cm uitkomen op een hoogte van 40 cm. Een speciale boxspring voor mensen die een extra lage instap nodig hebben.

Kwaliteit en normering

De SOLICARE boxspring is een exclusief ontworpen hoog laag bed. Het oogt als een boxspring, maar bezit de kenmerken van een hooglaagbed. Belangrijk hierbij is dat het voldoet aan alle regelgeving die geldt binnen de zorg. Het bed is namelijk gecertificeerd volgens de norm IEC60601-2-52 en kan gebruikt worden in een privé situatie waar de thuiszorg komt.

Kenmerken

De SOLICARE hoog laag boxspring kenmerkt zich door stabiliteit. De bedbodem is bovendien voorzien van een schotelbodem. Hierdoor geeft het matras extra comfort en vormt zich nog beter naar het lichaam.
Bij een tweepersoonssysteem liggen de matrassen strak tegen elkaar. De rug- en voetgedeeltes zijn
individueel instelbaar. Door een ingenieus systeem kan het bed in een luxe fauteuil veranderen. U kunt rechtop ontbijten of tv-kijken, en indien er zorg nodig is, hoeft u het bed niet uit.
Daarnaast heeft de boxspring een ruggedeelte met een virtueel draaipunt, wat ervoor zorgt dat er minder druk op het bekken komt.

Gebruikersgemak

De SOLICARE hoog-laag boxspring kan eenvoudig uit elkaar gereden worden, waardoor u er gemakkelijk onder kunt schoonmaken. Op een comfortabele hoogte, kunt u het bed met een rechte rug opmaken. Onderbedverlichting voor oriëntatie behoort tot de mogelijkheden.

Zorg

Als er zorg verleend moet worden, voldoet de SOLICARE hoog-laag boxspring aan alle eisen die hieraan gesteld worden. Het bed kan uit elkaar gereden worden , heeft een extra lage instap, hoogteverstelling van 25 cm naar 80 cm en is tillift toegankelijk. Zonder dat het zichtbaar is, is alles op het hoog laag bed aanwezig
voor eventuele zorg. Zo bent u op de toekomst voorbereid.

Matras

Matrassen

De  Solicare matras bestaat uit twee lagen schuim.

De bovenste 5 cm bestaat uit een speciale drukverlagende SensiDense schuim. De toegepaste drukverlagende schuim is minder temperatuurgevoelig, hoogademend, uitstekend in warmte- en vochtregulering, en is in staat om zeer zware belastingen aan te kunnen gedurende langere periodes. De toegepaste schuimen worden zelfs in matrassen gebruikt ter preventie van decubitus tot en met categorie 2 en in veel gevallen werkt het zelfs curatief.

De onderste laag bestaat uit 14 cm SoliCore HRC-schuim en leverbaar in twee hardheden, soft en medium. Het matras is in elke gewenste maat leverbaar en is inclusief matrashoes 20 cm hoog.  De onderlaag is in zeven zones geprofileerd om een zeer goed ligcomfort te creëren.  Hierdoor voegt de matras nog beter naar het lichaam, biedt meer ondersteuning en is meer gecentreerd op drukverlaging bij de schouders en heupen.

drukverlagende matras
eigenschappen matras
Matrashoes afritsbaar
matrashoes

Matrashoes

Matrassen

De  Solicare matrashoes is gemaakt van een luxe Micro-Tencel®. Dit product heeft een natuurlijke eigenschap waarin bacteriën niet kunnen groeien. Daarnaast verbetert het de distributie van oppervlaktevocht; het zweet verdampt en het lichaam blijft koel.
Stoffen die gemaakt worden van deze Micro-Tencel® zijn stabiel, duurzaam, zijdezacht en bieden een enorm comfort.
De Solicare matrashoes is middels een speciale naaimachine vervaardigd. Deze nieuwe machine produceert veel fijnere steeknaalden waardoor de hoes extreem zacht aanvoelt en meer elastisch is. Samen met de 3D-border zorgt de matrashoes voor een optimale ventilatie.

eigenschappen matrashoes
Hoog laag boxspring

Seniorenbed bezorgen

Heeft u een bestaande woning en wilt u ook graag het Solicare seniorenbed kopen? Wij nemen zelfs bij het bezorgen uw oude bed mee terug. Op uw slaapkamer zal het nieuwe bed volledig door ons gemonteerd worden. De montage zit bij de prijs inbegrepen. Makkelijk toch?

Wilt u voor de aankoop eerst de Solicare hoog laag boxspring en matrassen uitproberen? Dat kan! In de showroom bij onze fabriek kunt u uitgebreid geadviseerd worden. Neem hiervoor contact met ons op en stuur een email of bel ons.

Hoog-laag-bed