Hoog laag boxspring

De hoog laag boxspring van LUXINTERIOR is een speciaal ontworpen hoog laag bed voor senioren. Dé hoog laag boxspring voor de senior die eigentijds is ingesteld. Kies voor gemak! Kies voor het LUXINTERIOR hoog laag bed in uw bungalow. Levering rechtstreeks vanaf fabriek!

Onze nieuwe generatie 1 persoons hoog laag bed of  2 persoon hoog laag bed wordt volledig gestoffeerd in uw eigen stijl. Zo zoeken wij samen met u de stoffering uit die het beste bij uw inrichting past. Door combinatie van de hoog laag functie met een mooi design worden comfort en afwerking prachtig met elkaar gecombineerd. Elk seniorenbed boxspring is verrijdbaar voor een optimaal schoonmaakgemak en is tevens ideaal bij het opmaken van uw boxspringbed.

Wilt u weten hoeveel een compleet hoog laag boxspring bed kost? klik dan op offerte aanvragen!

Luxe hoog laag bed van LUXINTERIOR

Een luxe hoog laag bed van LUXINTERIOR is uniek in zijn soort. Dit komt omdat de basis van dit luxe hoog laag bed is gemaakt voor professioneel gebruik. Zo heeft dit hoog laag bed bijvoorbeeld een virtueel draaipunt waardoor er geen extra druk op de bekkens komt.

Door de mooie afwerking zijn alle gemakken voorzien in een volledig bekleed boxspringbed. De stoffering is er zelfs helemaal naar wens samen te stellen en kan worden uitgevoerd in stofsoorten die u makkelijk kunt reinigen. De bodem van dit luxe hoog laag bed is voorzien van professionele vering die worden afgestemd op het persoonlijk gewicht.

En zeker niet onbelangrijk is de matras. Een matras dat geschikt is voor een verstelbare bedbodem. De matras wordt gemaakt naar de contouren van uw lichaam en kan worden voorzien van een speciale drukverlagende toplaag met een krachtig verende schuim die erg comfortabel aanvoelt. Zo wordt het lichaam optimaal ondersteund en de spieren ontlast. Dit alles zal worden afgestemd op uw eigen lichaamsgewicht. Zo komt uw lichaam tot de maximale rust en kan het lichaam zo goed mogelijk herstellen tijdens de nachtrust. Beter kan het niet!

Modern hoog laag bed
Luxe hoog laag bed

Modern hoog laag bed

Nu bent u geheel voorbereid op ouder worden met gemak.

Dit moderne hoog laag bed is in hoogte verstelbaar, is functioneel en heeft diverse unieke verstel mogelijkheden.

1: Hoog laag verstelmogelijkheid

2: Fauteuilfunctie

3: Verstelbaar voeteneind

4: Verstelbaar hoofdeind

5: Unieke wiel / poot functie

6: Geen kabels en motoren zichtbaar

7: In- en uitstapverlichting

Wilt u een luxe & modern hoog laag bed?

Vul dan het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Mooi hoog laag bed

De 7 voordelen van het LUXINTERIOR hoog laag bed.

 • Makkelijk op te maken
  .
 • Makkelijk te verplaatsen voor het stofzuigen
  .
 • Makkelijk opstaan uit uw hoog laag boxspring
  .
 • Mooi hoog laag bed door een boxspring hoog laag bed toepassing
  .
 • Diverse verstelmogelijkheden van de boxspring
  .
 • Keuze uit diverse stofsoorten
  .
 • Makkelijk om te bouwen tot professioneel hoog laag verpleegbed
senioren boxspring
1
Hoog laag bed 1 persoons
1
Hoog laag bed 2 persoons

Senioren boxspring kopen

Voor het uitzoeken van uw senioren boxspring komt er een adviseur van de fabriek bij u thuis die alle wensen met u doorneemt. Zo worden al uw keuzemogelijkheden stap voor stap aan u voorgesteld.
Welke kleur stoffering wenst u? Welke afmeting van uw senioren boxspring is gewenst? 1 persoons boxspring of 2 persoons boxspring? Wenst u accessoires? Een goede nekkussen? Een senioren boxspring kopen doet u tenslotte niet elke dag!

Waarom een hoog laag boxspring van LUXINTERIOR? Doordat wij speciale afspraken hebben gemaakt met de fabriek over een rechtstreekse levering van uw hoog laag boxspring vanaf fabriek kan een compleet bed van hoge kwaliteit voor een wij aantrekkelijke prijs worden aangeboden.
Tevens is deze hoog laag boxspring uniek! Het heeft namelijk alle eigenschappen in zich om te kunnen functioneren als een normaal hoog laag bed. Een hoog laag boxspring die een heel leven mee kan gaan! We noemen het daarom ook wel een LevelFit boxspring.
Onze senioren boxspring is zowel mogelijk in een 1 persoons hoog laag boxspring als 2 persoons hoog laag boxspring.

Voordelen van een senioren hoog laag boxspring

Realiseert u zich dat een gewone boxspring met uitsluitend hoofd- en voet verstelling minder praktisch is? Een boxspring die compleet omhoog gelift kan worden daarentegen is niet alleen makkelijk met het opmaken of het schoonmaken van uw bed, maar kan in zorgsituaties direct een oplossing bieden. Maar denk ook aan hygiëne en schoonmaakgemak. Deze hoog-laag boxspring is zelfs tillift toegankelijk.
Een boxspring van LUXINTERIOR is speciaal ontworpen voor het gemak op jongere leeftijd maar ook bij het ouder worden in eventuele zorgsituaties. Tevens is de juiste instaphoogte naar wens in te stellen. De meest ideale instaphoogte seniorenbed heeft u zojuist gevonden bij LUXINTERIOR.

Geïnteresseerd?

Vul dan het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kwaliteit en normering

De LUXINTERIOR boxspring is een exclusief ontworpen hoog laag bed. Het oogt als een boxspring, maar bezit de kenmerken van een hooglaagbed. Belangrijk hierbij is dat het voldoet aan alle regelgeving. Het bed kan namelijk gebruikt worden in een privé situatie waar de thuiszorg komt.

Het exclusieve van deze boxspring is dat u geen enkele kabel ziet lopen waar u last van heeft tijdens het schoonmaken.

Kenmerken

De LUXINTERIOR hoog laag boxspring kenmerkt zich door de stabiliteit. Zodra de wielfunctie is uitgeschakeld komt de boxspring automatisch op zijn poot terecht. Hierdoor blijft het bed uiterst stabiel staan zodra deze in ruststand is. De bedbodem is bovendien voorzien van vering. In tegenstelling tot zijn soortgenoten is dit uiterst comfortabel doordat de bodem het matras tegendruk geeft. Hierdoor bereiken we het optimale comfort en geeft het matras extra comfort. Het geheel vormt zich nog beter naar het lichaam.
Bij een tweepersoonssysteem liggen de matrassen strak tegen elkaar. De rug- en voetgedeeltes zijn
individueel instelbaar. Door een ingenieus systeem kan het bed in een luxe fauteuil veranderen. U kunt rechtop ontbijten of tv-kijken, en indien er zorg nodig is, hoeft u het bed niet uit.
Daarnaast heeft de boxspring een ruggedeelte met een virtueel draaipunt, wat ervoor zorgt dat er minder druk op het bekken komt.

Gebruikersgemak

De LUXINTERIOR hoog-laag boxspring kan eenvoudig uit elkaar gereden worden, waardoor u er gemakkelijk onder kunt schoonmaken. Op een comfortabele hoogte, kunt u het bed met een rechte rug opmaken. Onderbedverlichting voor oriëntatie behoort tot de mogelijkheden.

Zorg

Als er zorg verleend moet worden, voldoet de LUXINTERIOR hoog-laag boxspring aan alle eisen die hieraan gesteld worden. Het bed kan uit elkaar gereden worden , heeft een ideale instaphoogte en is tillift toegankelijk. Zonder dat het zichtbaar is, is alles op het hoog laag bed aanwezig voor eventuele zorg. Zo bent u op de toekomst voorbereid.

Matras

De LUXINTERIOR matras bestaat uit diverse zones en wordt geheel aangepast aan uw lichaam. De matras wordt namelijk ingemeten op 9 punten.
Door een matras te ontwerpen die het best bij uw lichaam past zal het lichaam optimaal kunnen herstellen tijdens de nachtrust.

In de matras bevinden zich de vering die we speciaal indelen in diverse zones. Hierdoor worden de heup en de schouderzone zo veel mogelijk ontlast en op de juiste plekken ondersteund. Het lichaam gaat hierdoor automatisch in de ideale slaaphouden op de matras liggen en zal optimaal ontspannen en tot rust komen. Door gebruik te maken van speciale materialen in de tijk van de matras, wordt het vocht optimaal gereguleerd en krijgt het lichaam een ideaal slaapklimaat.

matras drukverlagend
Uitstapverlichting bed

Seniorenbed bezorgen

Heeft u een bestaande woning en wilt u ook graag het LUXINTERIOR seniorenbed kopen? Wij nemen zelfs bij het bezorgen uw oude bed mee terug. Op uw slaapkamer zal het nieuwe bed volledig door ons gemonteerd worden. De montage zit bij de prijs inbegrepen.

Makkelijk toch?

Hoog laag bed boxspring