Hoog laag boxspring

De hoog laag boxspring van Solicare is een speciaal ontworpen hoog laag bed voor senioren. Dé hoog laag boxspring voor de senior die eigentijds is ingesteld. Kies voor gemak! Kies voor het Solicare hoog laag bed in uw bungalow. Levering rechtstreeks vanaf fabriek!

Een hoog laag boxspring van Solicare is uniek in zijn soort. Dit komt omdat de basis van deze senioren boxspring is gemaakt voor professioneel gebruik. Zo heeft dit hoog laag bed bijvoorbeeld een virtueel draaipunt waardoor er geen extra druk op de bekkens komt.

Door de mooie afwerking zijn alle gemakken voorzien in een volledig bekleed boxspringbed. De stoffering is er zelfs af te halen zodat de stoffering makkelijk te reinigen is. De bodem van deze hoog laag boxspring is voorzien van professionele schotels die geheel vormen naar de lichaamscontouren.

En zeker niet onbelangrijk is de matras. Een matras dat geschikt is voor een verstelbare bedbodem! De matras is gemaakt van speciale drukverlagende materialen. Met een krachtig verende schuim als onderlaag die erg comfortabel aanvoelt. Dit alles zal worden afgestemd op uw eigen lichaamsgewicht. Beter kan het niet!